Sztárok

Alföldi Róbert a koronavírus-járványról: „úgysincs más választásod, mint elfogadd, hogy ez van”

Sok más emberhez hasonlóan a Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező is otthonról dolgozik és próbálja magát lefoglalni. Alföldi Róbert most egy interjúban beszélt a járványról és arról a helyzetről, amit a vírus okozott az ő és mások életében.

Veiszer Alinda próbálja munkával tölteni az idejét otthon is, ezért férjével úgy döntöttek, hogy olyan híres embereket fognak felhívni a kanapéról esténként, akiket nagyon megkedveltek. Az első beszélgetésük Alföldi Róberttel volt, akivel a hipochondriáról, a magányról, a bezártságról, a családról és természetesen a koronavírus-járványról is beszélgettek. A Jászai Mari-díjas rendező, színész is otthon maradt, onnan próbál dolgozni – amennyire lehet –, illetve egyéb elfoglaltságokkal próbálja elütni az idejét, például virágot ültet és takarít. 

Alföldi Róbert szerint el kell fogadni, hogy most ez a helyzet van (Fotó: Alföldi Róbert Hivatalos Facebook-oldala)

Alföldi Róbert szerint el kell fogadni, hogy most ez a helyzet van (Fotó: Alföldi Róbert Hivatalos Facebook-oldala)

„Nem vagyok hajlandó azzal foglalkozni, hogy ez most egy nagyon más helyzet, és mit kezdjek vele” – mondta Alföldi a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet kapcsán. A rendező hozzátette: „úgysincs más választásod, mint elfogadd, hogy ez van”. Szerinte felesleges azon agyalni jelenleg, hogy milyen világ jön azután, hogy levonul a  járvány. Valószínűleg egy teljesen új helyzet lesz, amihez mindenkinek alkalmazkodnia kell. 

Alföldi Róbert az Eszenyi Enikővel kapcsolatos színházi botrány kapcsán is elmondta a véleményét az interjúban, ami Veiszer Alinda Facebook-oldalán tekinthető meg.

Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából. Így kezdjük a...

Közzétette: Veiszer Alinda – 2020. április 5., vasárnap

Sztárok a koronavírus-járvány kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top