Sztárok

Sass Dani 12 kilót fogyott: „Elhittem, hogy a mosásban mentek össze az ingek és azért áll undorítóan rajtam mindegyik”

Sass Dani nem érezte jól magát a bőrében.

Az Ide süss! műsorvezetője mindig is inkább vékony, de sportos testalkatú volt, ez a mögöttünk álló évben azonban megváltozott. Sass Dani azt elmondta, miért. Motiváció hiányában felhagyott a sporttal, a munka miatt kevés ideje volt normálisan étkezni, így felcsúszott rá 12 kiló. Az egykori konyhafőnökös ezt egy posztban mesélte el, amihez előtte-utána fotót is csatolt – nagyon látványos a különbség! 

View this post on Instagram

Őszinte kirohanàs a karanténból. A bal oldali kèp (januàr 1.) láttàn úgy döntöttem, hogy a jobb oldali képre vágyom. A Szilvesztert Londonban töltöttük, ahol tisztàn emlèkszem a pillanatra, amikor a buliba menet elhittem, hogy a mosàsban mentek össze az ingek ès azért áll undorítóan rajtam mindegyik. Nyilvàn! 🤢 Rá kellett jönnöm, hogy püfi lettem! 🤔Egyszerűen a fèlmaratonok, maraton utàn azt éreztem, hogy elèg, megtettem mindent amire kèpes voltam. Nem volt kedvem megmozdulni, sokat dolgozok, nem éreztem a motivàciót és minden nap fáradtnak is éreztem magam. Szètfolytam. Igen, az ilyen. Meg is lett az eredmènye! Viszont nagyon nem tetszett amit làttam. Szóval ma a jobb oldali kép van, 12 kg-al könyedebben. Ez a poszt csak azért született meg, mert engem is ilyen képek motivàltak. Fontos ❗️A #maradjotthon nem jelenti azt, hogy ne is mozogj és főleg nem azt, hogy ha már otthon vagy zabálj egész nap! Mivel most esténként jobban ràérek, szívesen megosztom veletek, hogyan törtènt a dolog. Nem videóban, nem èlőben. Csak úgy privàtban, ha tényleg érdekel. 🤷🏻‍♂️🐖📸🚽 . . . #fogyás #weightloss #fat #fatburn #body #fatless #bodybuilding #healthyfood #healthylifestyle #healthy #fogyokura #lowcarb #mood #sassdani #story #weightlossjourney #bodytransformation #bodytransformations #bodypositive #bodygoals #positive #man #style #before #beforeafter #beforeafterweightloss #ab #sport #motivated

A post shared by Sass Dani (@sassdani) on

„Őszinte kirohanás a karanténból. A bal oldali kép (január 1.) láttán úgy döntöttem, hogy a jobb oldali képre vágyom. A szilvesztert Londonban töltöttük, ahol tisztán emlékszem a pillanatra, amikor a buliba menet elhittem, hogy a mosásban mentek össze az ingek és azért áll undorítóan rajtam mindegyik. Nyilván! Rá kellett jönnöm, hogy püfi lettem! Egyszerűen a félmaratonok, maraton után azt éreztem, hogy elég, megtettem mindent amire képes voltam. Nem volt kedvem megmozdulni, sokat dolgozok, nem éreztem a motivációt és mindennap fáradtnak is éreztem magam. Szétfolytam. Igen, az ilyen. Meg is lett az eredménye! Viszont nagyon nem tetszett, amit láttam. Szóval ma a jobb oldali kép van, 12 kilóval könnyedebben. Ez a poszt csak azért született meg, mert engem is ilyen képek motiváltak. Fontos! A #maradjotthon nem jelenti azt, hogy ne is mozogj és főleg nem azt, hogy ha már otthon vagy, zabálj egész nap!” – írja a közösségi oldalán Sass Dani, akinek az előtte-utána fotója sok követőt motivál.

Olvass még sztárfogyásokról az nlc-n:

Sass Dani (Fotó: Instagram)

Sass Dani (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top