Sztárok

Jakupcsek Gabriella: „Rettentően hiányzik a kisunokám”

Jakupcsek Gabriella nagyon sajnálja, hogy nem töltheti az ünnepet a családja másik felével.

Jakupcsek Gabriella nemcsak édesanya, de nagymama is. Közeledik a húsvét, de ez nem olyan lesz, mint az eddig megszokottak, hiszen a kijárási korlátozás még az ünnepre is vonatkozik, ezúttal nem lesznek nagy családos banzájok. A műsorvezető a Borsnak elmondta, nagyon hiányzik neki a kisunokája, akit a kialakult helyzet miatt nem láthat, és borzasztóan sajnálja az időseket is, akik közül sokan magukra maradtak.

„A szívem szakad meg az idősekért, mint az édesanyám vagy az anyósom, hiszen nekünk még van időnk, nekünk még nem számít, ha kimarad egy ünnep, a szomorú viszont az, hogy nekik nagyon is számít. A nagycsaládi húsvét azonban idén náluk is kimarad, amivel egy régi hagyomány szakad meg” – mesélte a lapnak Jakupcsek Gabriella, aki azt is elárulta, megviseli az unokája hiánya.

„Nagymama is vagyok, és bevallom, rettentően hiányzik a kisunokám. Bár napi szinten látom a videóhívások alkalmával, az, hogy nem tudom magamhoz szorítani, nagyon rossz érzés. De optimista vagyok, s bízom benne, hogy amilyen hirtelen beállított ez a járvány, olyan váratlanul jön valami, amiről most még nincs tudomásunk, s egyszeriben elvonul, és visszakapjuk az éle­tünket” – mondta szomorúan a műsorvezető, aki nemrég a TV2 álarcos műsorában tűnt fel.

Olvass még Jakupcsek Gabrielláról az nlc-n:

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Instagram)

Jakupcsek Gabriella (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top