Sztárok

Csak az igazi Steven Seagal-rajongók ismerik fel az új fotókon a ma 68 éves színészt

Az utóbbi időben Steven Seagalról szóló hírek olyanok, mintha valamelyik filmje forgatókönyvét olvasnánk.

A ma 68 éves Steven Seagalnak maga Vlagyimir Pityin adományozott orosz állampolgárságot. Állítólag a küzdősportok szeretete hozta össze őket, és ezért hívta meg az elnök a hétdanos aikidomestert, hogy lépjen fel Oroszországban a zenekarával.  Mindezt Seagal nagy megtiszteltetésnek érezte. A mongol-orosz felmenőkkel dicsekvő sztár sokszor nyíltan támogatta Putyinék politikai döntéseit, amiért az elnök roppant hálás is volt. Érdekesség, hogy az orosz mellett szerb állampolgárságot is szerzett az egykori akcióhős, akit a ’80-as évek végétől olyan filmek tettek világszerte ismertté, mint a Nico vagy az Úszó erőd

US actor and martial arts champion Steven Seagal posing. He will be awarded at Telegatti. Milan, May 8th, 1995

1995-ben Steven Seagal már rengeteg díjat bezsebelt és igazi világsztár volt (Fotó: Gettyimages) 

Pár évvel ezelőtt Seagalt kinevezték a humanitárius ügyekben közvetítő különmegbízottnak Oroszország és az Egyesült Államok között, de 2018 novemberében Portia de Rossi színésznő  azzal vádolta meg, hogy egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt. Seagal ellen nem ez az első nyomozás, amit szexuális zaklatás miatt indítottak, eddig nem ítélték el. 

Az nők egykori kedvencére ma már alig lehet ráismerni, és ha éppen nem a politikai nézetei vagy a szexuális zaklatási ügye ad témát, hát akkor ott a megjelenése. Több fórumon kérdezték már egymástól a rajongók, vajon betegség miatt hízott-e meg Seagal. Egyesek máj- vagy veseproblémára gyanakodnak… Mások szerint már fiatalon látszott a genetikáján, hogy nem Van Damme-alkat, és csak a kényelmes élet miatt kerekedett ki.

Akárhogy is, ezek a legutóbbi képek, és értjük, miért aggódnak Steven Seagal rajongói: 

Megnézem
Összes kép (3)

Ezt a videót Steven Seagal 65. születésnapjára készítették, múltidézésnek kiváló: 

Színészek akkor és most: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top