Sztárok

Völgyesi Gabi: „Virágzom, nagyon jól érzem magam a bőrömben”

A Unique énekesnője őszintén mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai az önkéntes otthoni karanténban, családja körében. Völgyesi Gabi most minden otthoni teendőt bepótol, amire korábban nem volt ideje.

Hetek óta otthon tartózkodik a kialakult járványügyi helyzet miatt Völgyesi Gabi és családja. Az énekesnő igyekszik kihozni a helyzetből a maximumot és jól érezni magát a karantén ideje alatt is.

„Virágzom, nagyon jól érzem magamat a bőrömben itthon. Rengeteg restanciánk van a házban. Van egy szobánk, aminek nem volt funkciója az elmúlt két évben, most lett. Megcsináltuk Ádám stúdióját benne. Vannak feladatok – mint a ruhák szortírozása – amivel már nagyon régóta foglalkozni kellett volna, csak sajnáltam rá az időt. Most viszont nem sajnálom és nagyon jól eső érzés, amit látok az eredmények kapcsán: egyre szebb, egyre tisztább, egyre világosabb minden. Már csak a garázs van hátra, hogy ott rendet rakjunk” – mondta a Sláger FM-en az énekesnő, aki még online angol tanfolyamot is végez a karantén ideje alatt. Énekelni azonban kevesebbet tud, hiszen otthon némi korlátozás lépett életbe ennek kapcsán.

„Vannak a korlátozások, amik mindenkire érvényesek és van egy, ami csak rám. Ezt a kisebbik fiamnak, Eliotnak köszönhetem, aki rendszeresen bevezeti »ellenem«, hogy ne énekeljek, ugyanis általában ő akar zenét hallgatni vagy klimpírozni a zongorán. Így kevésbé tudok kiteljesedni a zenében, de nem baj, most a háziasszonyi mivoltom tör elő, az utóbbi időben úgyis az volt kicsit háttérben” – mondta nevetve a Sláger Téma műsorvezetőjének Völgyesi Gabi.

Olvass még Völgyesi Gabiról az nlc-n:

Völgyesi Gabi (Fotó: Instagram)

Völgyesi Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top