Sztárok

Megszületett a műsorvezető, Forró Bence gyereke, szép nevet kapott a kicsi

Egyszerre megható és vicces, ahogyan Forró Bence elújságolta: megszületett az első gyereke, apa lett.

Sokan talán a Balatoni Nyár vagy A Dal-Kulissza című műsoraiból ismerhették meg Forró Bencét, aki Duna TV mellett más közmédiás csatornákon is vezet műsort, mint a M2 Petőfi TV és az M5. 

Forró Bence A DAL-Kulissza című műsorának műsorvezetőjeként (Fotó: Instagram)

Forró Bence A DAL-Kulissza című műsorának műsorvezetőjeként (Fotó: Instagram)

Feleségével, Flórával hosszú évek óta vannak együtt, és januárban házasodtak össze

„Meglepetés! Forró Bence megnősült! Az #M2PetőfiTv nevében gratulálunk műsorvezetőnknek és csodás feleségének, Flórának, és egyúttal izgatottan várjuk az új Petőfis babát is! #ÉnVagyokItt #AzEstédRitmusa” – írták akkor az M2PetőfiTV Facebook-oldalán ehhez a képhez. 

Forró Bence megnősült, Flórával az első gyereküket várják (Fotó: Facebook/PetőfiTV)

Forró Bence megnősült, Flórával az első gyereküket várják (Fotó: Facebook/PetőfiTV)

A műsorvezető most megosztotta az Instagram-követőivel az örömhírt, hogy apa lett. Bence megható és vicces sorokkal köszöntötte a kisfiát, és mint írta: nem akarja mutogatni a gyerekét, nem is tervezi, hogy így szerez majd ismertséget, viszont most az egyszer nem tudta megállni, hogy ne büszkélkedjen. Máris sokan gratuláltak az újdonsült apukának. 

Drága Zsombor, kisfiam!

Édesanyáddal már nagyon vártunk, nem késtél. Tudod, dédnagypapád azt mondta mindig; ha valahol nem vagy ott öt perccel a megbeszélt előtt, elkéstél. Nagyapád is tartotta ezt az elvet, és nekem sem volt más választásom. Azt hallottam a két szülőből nem, de a négy nagyszülőből már fel lehet állítani egy ember teljes genetikai térképét. Ezt csak azért mondom, mert az egész életben arra a rejtvényre keressük a megfejtést, hogy kik vagyunk valójában, és mi a célunk ezen a bolygón. Sokszor azt érezzük nincs válasz erre a kérdésre. Lehet, hogy tényleg nincs, de vannak pillanatok, amikor azt gondolod, megérte. Próbáld megélni ezeket a pillanatokat. A döntéseinknek, a szavainknak igenis súlya van, és következménye. Ez egyszerre felemelő és riasztó. Felemelő, mert hihetünk abban, hogy képesek vagyunk változtatni és változni, és riasztó, mert minden tettünk után vállalunk kell a felelősséget. Ha a döntés pillanatában nem tesszük, majd kamatokkal együtt kényszerülünk rá a jövőben. Szerencsére ezzel most neked még nem kell foglalkoznod. Te még nem tudsz hibázni. Mi pedig édesanyáddal azon leszünk, hogy minél kevesebbszer tegyük. Húsvéthétfőn születtél, olyan időszakban, amikor az emberiség nagy kihívással néz szembe. Kaptunk egy esélyt a gyökeres változtatásra. Egy komoly figyelmeztetést, hogy nem jó, ahogy gondolkodunk a világról. Semmi kétségem afelől, hogy nem fogunk tanulni belőle. Remélem, amikor majd ezeket a sorokat olvasod, azt fogod mondani: „apa, már akkor is ilyen pesszimista morgó medve voltál, látod nem lett igazad”. Drága Zsombor fiam, majdnem végezetül pedig hadd köszönjek meg neked valamit. Ugye nem gondoltad, hogy egynapos korodban máris tettél valami csodát? Pedig így van. Nem éreztem, hogy bármi fontosabb lesz egyszer majd az életben számomra, mint saját magam. Eddig a napig…
U.I. Bár egy olyan életet, munkát választottam, ami a kirakatban zajlik, nem foglak lájkvadászatra és szponzorgyűjtésre használni. Ez az első, és egy darabig az utolsó kép rólad, amit megosztok (ne haragudj, de ezt nem tudom megállni). Talán egyszer ezt még meg fogod köszönni, de ha nem, az sem baj. Én akkor is ott leszek öt perccel korábban.”

Itt a babafotó, amelyet Forró Bence megosztott a kisfia születése után: 

 Hamarosan újabb sztárokkal örülhetünk együtt, érkeznek a sztárbabák 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top