Sztárok

Maszk és kesztyű nélkül forgatják a TV2 új sorozatát

Újraindult az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár forgatása. Nem úgy tűnik, hogy a stábtagok izgulnának a járvány miatt.

Forgatási fotók alapján nincs kesztyű vagy maszk az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat stábjának tagjain, és nem is állnak különösebben távol egymástól. Ez egyébként teljesen érthető egy forgatáson, az viszont meglepetést keltett, hogy a TV2 máris újraindította az új sorozat forgatását.

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár (forrás: TV2)

A csatorna részéről a bejelentés idején közölték, hogy a produkció saját költségen minden stábtagot leteszteltetett a koronavírusra, valamint maszkokat és kesztyűket osztottak szét mindenkinek. A Media1 olvasójának fotóin azonban az látszik, hogy védőfelszerelés nélkül zajlanak a Stohl András főszereplésével készülő sorozat forgatási munkálatai Biatorbágyon. 

A lap megkeresésére a TV2 is reagált. Azt írták, a TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó a mindenkor hatályos egészségügyi előírásoknak megfelelően végzi a tevékenységét. „A sorozat esetében a kollégákat teszteltettük, csak negatív eredmény birtokában jelenhetnek meg, valamint a forgatások kezdetekor hőmérsékletmérésre is sor kerül. Mindenki megkapja a védőfelszerelését és kézfertőtlenítő is folyamatosan rendelkezésre áll. Mivel Magyarországon a maszk használata jelenleg nem kötelező, ezért csak ajánlani tudjuk a viselését. A kollégák egyéni döntése, hogy felveszik a maszkot vagy sem. Folyamatosan követjük az eseményeket, és ha szükséges, szigorítunk.

Így befolyásolja a koronavírus-járvány a sorozatokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top