Sztárok

Nagyon retro: Bódi Margó 14, Bódi Guszti 18 éves ezen a fotón

1976-ból került elő egy fotó a Bódi családban.

Hosszú évek, évtizedek óta nyomon követhetjük Bódi Guszti és Margó életét és pályafutását. Régi fotót azonban csak nagyon ritkán mutatnak, most viszont ennek is eljött az ideje. Egészen 1976-ig mentek vissza, éppen arra az időpontra, amikor összekötötték az életüket. Figyelem, nagyon retro fotó következik!

„Vigyázzunk egymásra!” hívja fel a figyelmet a kellő óvintézkedésekre Bódi Margó, aki a vírus kirobbanásakor Thaiföldön nyaralt a férjével, így önkéntes karanténba vonultak, és azóta is így töltik az idejüket. 

„Az elején nagyon megijedtünk, igyekszünk figyelni, ha hazamegyünk, akkor bármi is lesz, kivizsgáltatjuk magunkat. A helyi hatóságok nagyon felkészültek, hőszkennerekkel fi­gyelik az embereket, vigyáznak ránk. Ami kicsit aggasztó, hogy egy kínai nővérke szerint az ottani hatóságok eltitkolják a betegek valódi számát, ami sokkal nagyobb, mint amit korábban mondtak” – mesélte akkor a pár.

Olvass még a Bódi családról az nlc.-n:

Bódi Guszti és Margó (Fotó: Facebook)

Bódi Guszti és Margó (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top