Sztárok

Elsőre hihetetlen, de igaz: visszatér a Nicsak, ki vagyok?

A Nicsak, ki vagyok? szuperdöntőjét április 26-án láthatják a nézők a TV2-n.

Szigorú biztonsági és egészségvédelmi intézkedések között zajlik majd a TV2 maszkos műsora, a Nicsak,ki vagyok? felvétele.

Számos nézői levél és komment érkezett az elmúlt három hétben, ezért a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és a Szuperdöntő keretében végre kiderül, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada adásaiból továbbjutottak.

Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal személye egyelőre mindenki előtt rejtély maradt, és egy ország várja, hogy kiderüljön, kik azok a hírességek, akik újabb produkciókkal térnek vissza a TV2 képernyőjére.

Szuperdöntő keretén belül térnek vissza a Nicsak, ki vagyok? versenyzői. Fotó: TV2 Sajtószoba

Szuperdöntő keretén belül térnek vissza a Nicsak, ki vagyok? versenyzői. Fotó: TV2 Sajtószoba

A két sztárcsapat is izgatottan készül a Szuperdöntő felvételére, hiszen ott dől el, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen. A vasárnapi Szuperdöntő az egész adás alatt izgalomban tartja majd a tévénézőket, ugyanis minden produkció után lelepleznek egy szereplőt.

A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd, előbb tesztet végeznek minden szereplőn és közreműködőn, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgálóhelyiségeket ózonos fertőtlenítő géppel kezelik, ezen felül minden leállásban fertőtlenítést végeznek. A teljes stáb számára kötelező lesz a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése.

(Nyitó kép: Nicsak, ki vagyok?/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top