Sztárok

Marsi Anikó bevállalta: Dominikáról jelentkezett be a műsorvezető a produkcióra

Jó néhány órás műsort rendezett a TV2 és jó ügy érdekében tette. Sok emlékezetes perc volt, az egyik az volt, amelyben Marsi Anikó is szerepelt.

Tegnap Neked énekelek címmel rendezett adománygyűjtést a TV2, és a műsorban sok sztár jelentkezett be otthonról és énekelt a nézőknek. Ördög Nóra és Tilla kötötte össze a több mint ötven ismert előadó és sportoló produkcióit, és a nagyszabású jótékonysági műsorban láthattuk a TV2 hírszerkesztőségét is, ők az Európa 2020 című dalt adták elő a munkahelyükön.

Marsi Anikó bejelentkezése kilógott a sorból, talán magyarázni sem kell, miért: 

Marsi Aniko Neked enekelek szereplese Dominikarol

Marsi Anikó a TV2-ben énekelt, a hírszerkesztőség az Európa 2020 című produkciót adta elő

A műsorvezető a pálmafák között sétálva énekelt, nagyon távol Magyarországtól. A miértet már tudjuk. Nehéz felidézni, mióta is tart az Exatlon Hungary forgatása, és ennek azért nem csak a karantén az oka. Ami biztos, hogy a végtelenbe nyúló vetélkedőt forgatják, Marsi Anikó pedig még februárban utazott a karibi országba a férjéhez látogatóba, a járvány miatt azonban ott is ragadt. Ahogy mondta, a napjai nagy része azzal telik, hogy recepteket gyűjt és főz a gyerekekkel, és valószínű, hogy ebbe azért a közös éneklés bőven belefért.

Marsi Aniko Neked enekelek szereplese Dominikarol

Marsi Anikó a Dominikai Köztársaságban ragadt a járvány miatt, innen csatlakozott a Neked énekelek műsor Európa 2020 című produkciójához

Ezúttal nem számított, kinek milyen a hangja, mindenki örömmel vállalta a csoportos előadást. 

Marsi Aniko Neked enekelek szereplese Dominikarol
Megnézem
Összes kép (4)

Marsi Anikóék családi élete sokat változott az elmúlt években: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top