Sztárok

Retró fotó: Zámbó Jimmy fecskében pózol egykori szerelme, Háfra Mari mellett

Nagyon régi fotó került elő Zámbó Jimmyről.

Zámbó Jimmy halála a mai napig sok kérdést vet fel, ám valószínűleg ezek sosem lesznek teljesen tisztázva. A zenész 2001-ben halt meg, és azóta sem tisztázták teljesen a körülményeket. A Királyt sokan hiányolják, a mai napig tartanak emlékesteket a tiszteletére. Azt mindig is tudni lehetett, hogy Jimmy nagy szoknyapecér volt, ám csak pár hónapja látott napvilágot a hír, miszerint Háfra Mari egykori modellel való kapcsolata szerelem volt.

„Nem tudom, és nem is akarom megtagadni Jimmyvel való kapcsolatomat. Szerencsés vagyok, hogy ismerhettem, és azt, amilyen viszonyban voltunk. (…) A mának élt, és ledózerolt mindenkit. Sokféle arca volt, attól függ, éppen mit hozott ki belőle az adott pillanat, a környezete. No meg persze a whisky és a nők” – árulta el a modell, aki a nyolcvanas években volt együtt Zámbó Jimmyvel. A párról egy fotót is mutatunk, ahol az énekes Háfra Mari mellett pózol, méghozzá – az akkori divat szerint – fecskében.

nlc.kapcsolódó:

zámbó jimmy egykori szerelme háfra mari

Zámbó Jimmy (Fotó: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top