Sztárok

Szűcs Gabi: nehéz volt kimondani, hogy nem lesz gyerekem

A Cotton Club Singers volt énekesnője, a 48 éves Szűcs Gabi meglepő őszinteséggel beszélt arról, miért nem született gyermeke.

Szűcs Gabinak nem adatott meg, hogy gyermeke születhessen. A Best magazinnak mesélt az okokról.

„Későn, 29 évesen találkoztam közgazdász férjemmel, de akkor még nagyon futott a zenekarunk szekere… A Cotton Club Singers olyan volt az életemben, mint egy hosszú házasság. Egymás után jöttek a koncertek, a fesztiválok, és közben azon kaptam magam, hogy észrevétlenül múlnak az évek. 2007-ben, 35 évesen aztán otthagytam a csapatot. Akkor volt először olyan szünet az életemben, amikor jó alkalom lett volna a gyerekvállalásra” – mondta az örök fiatal Szűcs Gabi, aki hozzátette, ez az időszak arról szólt, hogy ismét megtalálja önmagát, az évek pedig elrohantak.

Szűcs Gabi őszintén mesélt arról, miért nem lett gyermeke

Szűcs Gabi amikor szeretett volna babát, nem jött össze. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„Ma már azt látom, volt bennem egy lelki gát. Ezért nem jött össze a terhesség, amikor szerettük volna. Én ugyanis mindenbe csak akkor megyek bele, ha biztonságot érzek. Kutyám sincs, pedig vágyom rá, mert nem tudom, képes lennék-e felelősséget vállalni érte. Tudom, hogy van ebben egy kis gyávaság
is, de ha hideg fejjel végiggondolom, valahogy sohasem éreztem magamban izzó vágyat az anyaságra” – mondta Szűcs Gabi.

Még több részlet és érdekes információs az e heti BEST magazinban.

Még több részlet és érdekes információs az e heti BEST magazinban.

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top