nlc.hu
Sztárok
Polgár Tündére még ma is jók a lánykori ruhái, 28 éve tartja az álomsúlyt a luxusfeleség

Polgár Tündére még ma is jók a lánykori ruhái, 28 éve tartja az álomsúlyt a luxusfeleség

A Feleségek luxuskivitelben sztárján máig csodásan fest a 26 éve készült estélyi ruhája, de mindent meg is tesz formás alakjáért.

Polgár Tünde 48 évesen irigylésre méltóan néz ki, évek óta tartja az álomsúlyát. A BEST magazinnak adott interjúban azonban elárulta, hogy huszonévesen volt egy nagyon sovány és egy gömbölydedebb korszaka is, aztán az évek alatt kitapasztalta, mivel tudja megtartani az ideális súlyát.

Polgár Tünde

Polgár Tünde 28 éve tartja az ideális súlyát – Fotó: VIASAT3

Kislányként azt mondták rám, a szél is elfúj, olyan vékony vagyok. Pedig mindent megettem, hiszen vidéken éltünk. (…) Aztán talán 16 éves lehettem, amikor elkezdtem nőiesedni, és mindenhol kigömbölyödtem. Akkoriban, ha ráálltam a mérlegre, már 60 kilót mutatott” – vallotta be a komoly szembetegséggel küzdő Polgár Tünde, aki 20 évesen úgy döntött, hogy megszabadul a fölösleges kilóitól.

Elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit mivel eszem. (…) Azóta naponta ötször étkezem, és nem mindegy, hogy mit. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis beállt a súlyom a maira, 50-51 kiló vagyok” – mesélte a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Arról, hogyan tartja magát formában, mi az étrendje, illetve milyen sportra esküszik, bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best kajdi csaba baratok kozt kiss ramona polgar tunde rost andrea

Olvass még Polgár Tündéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top