Sztárok

Tündéri módon jelentette a terhességét a magyar tévés szakács, Stöhr Gréta

Megható, ahogyan Stohr Gréta bejelentette, ismét várandós. Csak úgy özönlenek a gratulációk.

Vegetáriánus tévés szakácsként vált ismertté Stöhr Gréta, aki az utóbbi időben azon dolgozik, hogy regényíróként is elismerjék. Több ezer követője van, akik biztatják, mert szerintük mindenen átjön Gréta pozitív személyisége, és most ők azok, akik együttörülnek a GreatLife szakcsával. 

“Drága Lélek! Köszönjük, hogy annyi várakozás, hezitálás, visszafordulás után mégis itt vagy, és minket választottál. El sem hisszük még, de nagyon várunk, és már most odáig vagyunk érted” – írta a szép családi fotó mellé Gréta, aki korábban mesélt már arról, mennyire megváltoztatta a gondolkodását az anyaság és milyen hálás, amiért ilyen családja van. 

“Hihetetlen, ahogy az élet nap, mint nap megmutatja, hogy milyen nagyszerű értékekkel is rendelkezünk, amelyeknek azelőtt nem is igazán tulajdonítottunk jelentőséget. Például az, hogy egy matek szakra járó-matematikához értő, és abban igencsak jártas férfihoz mentem feleségül. Ezen tény, és érték, a jelen mindennapokban számomra felbecsülhetetlen” – írta nemrégiben, és már nem először mesélt arról, mennyire jól kiegészítik egymást a férjével, akivel a közös vállalkozást sikeressé tették.

Stöhr Gréta és a férje jól kiegészítik egymást

Stöhr Gréta és a férje jól kiegészítik egymást (Fotó: Instagram)

Sztárok, akik most várnak gyereket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top