Sztárok

Törőcsik Mari konstansan gyengén van, látogatókat sem fogadhat

Törőcsik Mari sajnos továbbra sincs jó állapotban. Barátai, így Jordán Tamás is telefonon tartja vele a kapcsolatot.

Törőcsik Mari sajnos jó ideje betegeskedik, állapotáról most Jordán Tamás számolt be néhány szóban. A háromszoros Kossuth-díjas művésznő a koronavírus-járvány kitörése óta velemi otthonában él visszavonultan, látogatókat nem fogadhat, egyedül az ápolója van vele. Rokonai és barátai, így Jordán Tamás is telefonon tartják vele a kapcsolatot.

Törőcsik Mari (Fotó: MTI)

Törőcsik Mari (Fotó: MTI)

„Azt el lehet árulni, hogy ő konstansan van gyengén. Fekszik, felkel, kimegy WC-re, tud mászkálni is, de nagyon legyengült a szervezete. A mostani állapotának az eredője az az agyvérzés, amibe majdnem meghalt hét vagy nyolc évvel ezelőtt. Akkor elhaltak bizonyos idegek az agyában, görcsben van a jobb keze, de szellemileg jól lehet vele beszélgetni” – árulta el Jordán Veiszer Alindának adott facebookos interjújában. A Nemzet Színésze azt is elmesélte, hogyan szoktak egymással viccelődni a telefonban.

„Kialakítottunk egy stílust, tőlem el is várja, hogy picit pimaszabb legyek vele” – mondta Jordán Tamás, aki rendszeresen játssza el Törőcsiknek, hogy valaki más, a színésznő pedig azonnal szívesen belemegy a szerepjátékba. 

Olvass még több cikket Törőcsik Mariról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top