nlc.hu
Sztárok
Törőcsik Mari konstansan gyengén van, látogatókat sem fogadhat

Törőcsik Mari konstansan gyengén van, látogatókat sem fogadhat

Törőcsik Mari sajnos továbbra sincs jó állapotban. Barátai, így Jordán Tamás is telefonon tartja vele a kapcsolatot.

Törőcsik Mari sajnos jó ideje betegeskedik, állapotáról most Jordán Tamás számolt be néhány szóban. A háromszoros Kossuth-díjas művésznő a koronavírus-járvány kitörése óta velemi otthonában él visszavonultan, látogatókat nem fogadhat, egyedül az ápolója van vele. Rokonai és barátai, így Jordán Tamás is telefonon tartják vele a kapcsolatot.

Törőcsik Mari (Fotó: MTI)

Törőcsik Mari (Fotó: MTI)

„Azt el lehet árulni, hogy ő konstansan van gyengén. Fekszik, felkel, kimegy WC-re, tud mászkálni is, de nagyon legyengült a szervezete. A mostani állapotának az eredője az az agyvérzés, amibe majdnem meghalt hét vagy nyolc évvel ezelőtt. Akkor elhaltak bizonyos idegek az agyában, görcsben van a jobb keze, de szellemileg jól lehet vele beszélgetni” – árulta el Jordán Veiszer Alindának adott facebookos interjújában. A Nemzet Színésze azt is elmesélte, hogyan szoktak egymással viccelődni a telefonban.

„Kialakítottunk egy stílust, tőlem el is várja, hogy picit pimaszabb legyek vele” – mondta Jordán Tamás, aki rendszeresen játssza el Törőcsiknek, hogy valaki más, a színésznő pedig azonnal szívesen belemegy a szerepjátékba. 

Olvass még több cikket Törőcsik Mariról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top