Sztárok

Kállay Saunders András reagált Majka kirohanására: ,,Ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben”

Kállay Saunders András minden bizonnyal Majkának címezte a sorait.

Március végén kiderült, hogy a zenészek az Artisjusnál állami támogatást igényelhetnek, hétfőn pedig nyilvánosságra hozták a listát, melyről kiderült, hogy kik kapták meg az összeget. Majka átböngészte a listát, amit az Artisjus tett közzé azokról a muzsikusokról, akik éltek az egyszeri lehetőséggel, majd szánalmasnak titulálta azokat, akik megkapták a támogatást. Ilyen volt többek között Kállay Saunders András is, aki bár nem Majkának címezte a sorait, közzétett egy posztot a témával kapcsolatban – szúrta ki a 24.hu.

,,Sok ember azt hiszi, ha valaki “ismert” rögtön milliomos, tele van pénzzel. Általában így van ez az egész világban, de most Magyarországról van szó. Amit kell tudni rólam: Nem vagyok celeb, nem szerepelek műsorokban ahol hülyét kell csinálnom magamból a média és nép kedvéért, mivel azzal lehet a legjobban eladni. Nem vagyok influencer (semmi baj velük, csak nem vagyok egy) Nem vagyok zsűri tehetségkutatókban ( Pedig nem lenne hülyeség és szívesen lennék amúgy) a lényeg, nekem a pénz az egy helyről jön és az a ZENE! (…) Itt az a lényeg ne ítéljetek úgy, hogy nem vagytok képben, pláne más előadók, akik tudják, hogy mint ÉNEKES egy hullámvasút a pénz bevételünk” – írja a közösségi oldalán Kállay Saunders András.

Olvass még Kállay Saunders Andrásról az nlc.-n:

Kállay Saunders András

Kállay Saunders András (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top