Sztárok

Polgár Tünde: “Abban a pillanatban dőlt minden, mint a kártyavár”

A Feleségek luxuskivitelben mostani évada ugyan rövidebbre sikerült, de sok meglepetést tartogatott. Az utolsó részben Polgár Tündéé a főszerep.

Ma látható a Feleségek luxuskivitelben utolsó része, és bár az évad rövidebb volt a megszokottnál, tartalomban nem maradt el az előzőektől. Indításkor úgy tűnt, szívtáskákról, helikopterről és régi sérelmekről szól majd minden, de hamar kiderült, hogy nem. 

Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Polgár Tünde, Yvonne Dederick, Csősz Bogi, Nagy Noémi, Molnár Nikoletta és Vasvári Vivien ((Fotó: VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben)

Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Polgár Tünde, Yvonne Dederick, Csősz Bogi, Nagy Noémi, Molnár Nikoletta és Vasvári Vivien ((Fotó: VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben)

Megismerhettünk két új szereplőt, akik megnyíltak a közös beszélgetések alatt, csak úgy, mint a többiek. Noha akadtak könnyedebb témák, közben sokat megtudtunk például a szülőkről, Yvonne mesélt az édesanyja elvesztéséről, és kiderült, hogy Polgár Tünde miért a nagymamáját köszönti anyák napján, de szóba került még sok egyéb más is. Az utolsó rész sem lesz kivétel, ezúttal teljesen más lesz a hangvétel, mint amit megszokhattunk. Mindezt Tündének köszönhetjük, akiről kiderül, hogy nem csak egy gyerekről gondoskodik, és egy újabb feladat elé állítja a lányokat. 

“Sokan azt hiszik, hogy a pozitív emberek èletènek minden pillanata a boldogságról szól, pedig a bánat ugyanùgy ott van. Minden ember èletèben vannak tragèdiák, nem csak boldog pillanatok. Aki mást állít, az nem is èlt. Mindenki maszkot visel. A kèrdès mindig az, hogy mit kezdünk èletünk legsötètebb, legfájdalmasabb titkaival. Átlèphetünk rajra, eltemethetjük magunkban. De ez nem segít. A tragèdia rèsze az èletnek! Szenvedhetsz, fájhat, ès akkor mi van? Adjuk fel? Hiszem, hogy van, amit nem lehet feldolgozni, inkább meg kell tanulni együtt èlni vele. Arra èpítkezni. Tanulni belôle, erôt kovácsolni! Soha nem szègyeltem, hogy honnan indultam, csak nem tartottam fontosnak, hogy a saját bajaimmal terheljek másokat. Nekem rengeteget segített, hogy tanulhattam. Nem èn voltam/ vagyok az egyetlen gyerek, aki egy nehèz csomaggal indult az èletben, de bízom benne, hogy èn is egy jó pèlda vagyok arra, hogy mindegy, honnan jöttèl, ha megrázod magad, akkor a határ a csillagos èg! Ma este valami olyanról mesèlek, ami meghatározta, hogy ki lettem! Mert romokra is lehet èpítkezni! Motiválni szeretnék mindenkit, nem megèrtô szavakat olvasni!” – írta egy bejegyzésben Tünde, akiről már korábban is kiderült, mennyire fontosnak tartja, hogy adjon is másoknak, a fiát is jótékonyságra neveli, és szeretné a projektekbe a luxusfeleségeket is bevonni.

Íme az exkluzív előzetes a Feleségek luxuskivitelben utolsó részéből: 

A Feleségek luxuskivitelben idei évada fordulatos volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top