Sztárok

Rákóczi Ferit meglepte a párja – Na, így kell ünnepeli az 50. születésnapot!

Ma kereken 50 éves Rákóczi Feri - a rádiósnak vidáman telt a születésnapja. A párja ajándékára jó ránézni.

Hat nap különbséggel ünnepli a két Rádió 1-es reggeli műsorvezető az 50. születésnapját: vasárnap Vadon Jani, ma pedig Rákóczi Feri. Hogy Jani mit mutat majd meg az ünneplésből, az nagy kérdés, viszont Feri a követőit sem hagyta ki a “buliból” és láthattuk, mivel lepte meg őt a család. 

Rákóczi Feri először is ezt látta meg reggel az otthoni stúdiójában: 

Rákóczi Feri ma 50 éves

Rákóczi Feri ma 50 éves

Párja, akit a műsor hallgatói Békaként ismernek, ezt a süteményt készítette a rádiósnak, aki nem csak szakáll nélkül tagadhat le a korából

Na, így kell ünnepeli az 50. születésnapot! Rákóczi Ferit meglepte a párja

Még februárban arról mesélt az nlc-nek Rákóczi Feri, hogy nem szereti a meglepetés bulikat, és lehet, hogy mnost az ötvenedikre magának szervez egyet. 

“Egyáltalán nem foglalkozom ezzel, és szerintem a hatvannál sem fogok. Inkább azon aggódom, hogy ne szervezzenek nekem meglepetésbulit, mert a negyvennél volt egy, és nem örültem neki túlzottan. Nem szeretem, ha engem ünnepelnek, inkább én ünneplek másokat. Úgyhogy most elhatároztam, hogy elébe megyek a dolgoknak és inkább én szervezem meg a saját szülinapomat, mert tényleg nem szeretem a meglepetést. Még az is lehet, hogy elveszem aznap Békát. Nem lenne rossz program.”

A járvány azonban közbeszólt, és bár fenti tervekből még bármi megvalósulhat, az ünneplés azért így is megvolt. 

Béka a közös pillanatokból válogatott képeket Rákóczi Feri születésnapjára, jól sikerült az összeállítás: 

“Fèlszáz #boldogszülinapot #köszönömhogyvagy #együttalegjobb #megöregedniveled #50 #halftime #szeretlek @rakoczi_feri” – írta a képhez.

Rákóczi Feriről sok mindent megtudhatunk a Balázsékból: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top