TV-sztárok

Rákóczi Feriék az örökbefogadáson gondolkoznak

Több mint 10 éve vannak együtt, mégis annyira szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. A szerelem megkoronázása pedig a gyerek – egy következő babán gondolkoznak.

Nemsokára 11 éve, hogy egymásba szeretett Rákóczi Feri és a felesége, Judit. Mindig is azt tervezték, hogy nagy családjuk lesz, legalább négy gyerekkel, ez azonban egyelőre várat magára. „Több, mint tíz éve vagyok menyasszony – kezdte a BEST magazinnak Judit. – Két nap után összeköltöztünk, fél év után pedig gyönyörű gyűrűvel lepett meg” – mondta a büszke asszony, majd hozzátette, azóta sem házasodtak össze, de ez nem lételemük. 

Két gyermekük született: Panna most kilenc-, Soma pedig nyolcéves, de szívesen nevelgetnének még egy picit. „Az örökbefogadás is megfordult a fejünkben, abszolút benne van a pakliban, sokat gondolkozunk róla. Imádtam a terhesség minden pillanatát, de lehet, hogy már nem élném át még egyszer. Mindenki kisbabát akar, ám egy három-négyéves picinek is örülne az ember. Nem akarunk elzárkózni ettől sem. Én hiszek abban, hogy ha tényleg ez a mi utunk, akkor ennek kell beteljesülnie” – árulta el Rákóczi Feri menyasszonya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top