nlc.hu
Sztárok
Szabó Zsófi a férjének: “Ha nem tetszik, költözz el!”

Szabó Zsófi a férjének: “Ha nem tetszik, költözz el!”

Elsőre apróságnak tűnik, ha pedig belegondolunk, értjük, hogyan jutott Szabó Zsófi idáig.

Az együttélés nehézségeiről már számtalan történetet hallottunk, szakértők és nagymamák tanácsaival is tele a padlás, szóval lehet válogatni a megoldási stratégiákból. Mégis, amikor egy hétköznapi helyzet unos-untalan ismétlődik, akkor szakad az a bizonyos cérna. Pontosan ezt történt Szabó Zsófiéknál is. 

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt otthon

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt otthon a rendrakáson szokott vitatkozni

A Maradj haza magadnak! kamerái előtt elmesélte a műsorvezető, hogy náluk otthon rendszeres vitatéma a rendrakás. Mindez az utóbbi hetekben Zsófi és a férje kapcsolatában visszatérő konfliktus, Zsolti már többször szóvá tette neki, hogy ezen ideje lenne változtatni. 

“Arról van szó, ami minden nap megtörténik, hogy ő magyaráz arról, mit hogy kéne, meg hogy ő fél óra alatt hogy rendbe tudja tenni a házat, én meg fél óra alatt szanaszét pakolom. De mindegy…” – kezdte mesélni Zsófi Dér Heninek, akinek elismerte, hogy ő valóban “brutál” rendetlen. 

“A semmiből előjön neki, hogy konferenciabeszélgetés lesz, mit fog szólni Heni, meg Laci, meg Alex, hogy majd látják, milyen rendetlen vagy, legalább a beszélgetésekre pakolj össze. És mondta, és mondta, és mondta… Kibukott belőlem, hogy ha nem tetszik, költözzön el, mert már nem bírtam.” 

Zsolti csak annyit tett ehhez hozzá, hogy ő mindig a felesége helyett pakol el, mert idegesíti, amikor lábujjhegyen kell átmászni a a bejárattól a házba és kerülgetni kell a cipőket meg a játékokat. 

“Túlzás. A gyerek mellett elpakolok, és esküszöm, tíz perc nem kell hozzá és olyan kupit csinál újra, hogy ennyi erővel tényleg egész nap pakolhatnék, de nekem nem a pakolásból áll az életem. Nekem abból áll az életem, hogy én játszom vele, én szaladgálok vele, én hintázok vele, engem nem érdekel a rendrakás. Nem vagyok merev, görcsös anya, hogy egész nap fegyelmezzem a gyereket.”

Már korábban is kiderült, Zsolti és Zsófi mennyire más típusú emberek, a műsorvezető korábban éppen azért mondott köszönetet a férjének, amiért türelmes vele, és így rengeteget változott mellette, mégpedig  pozitív irányba. Most azonban, hogy mindketten sokat vannak otthon, ez jobban kihozza a különbségeket.

Szabó Zsófi a kerti játszótoronyba vonult félre a férje elől: 

A bezártság nem csak Szabó Zsófiéknál okoz feszültséget: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top