Sztárok

Zséda irtó szexi fotót posztolt, a rajongói egy része szerint ez már túlzás

Zséda ezúttal túllőtt a célon a rajongói szerint.
Zséda

Zséda mindig is visszafogott volt: a magánéletét, a színpadi jelenlétét, az öltözködését és a közösségi oldalát tekintve is. Akik szeretik őt, ezt már megszokták, azonban az utóbbi időben több olyan fotót is posztolt, ami kicsit eltér az eddigiektől. A minap egy olyan képet tett közzé, amelyen body-ban és harisnyában pózol, ezzel pedig legutóbbi videóklipjét promózza. Volt olyan rajongója, aki szerint ez már túl sok.

View this post on Instagram

Életben Maradni 🔥 #linkinbio 💕💕

A post shared by Zséda (@zsedavue) on

Zséda új dalának címe Életben maradni, és a karantén miatt leginkább otthon forgatták – ezt egyébként a TV2 adományműsorában is láthattuk. A legtöbb követője szerint nagyon szexi, és szeretik ezt az oldalát, viszont vannak olyanok is, akik szerint ez már közönséges, és nem ezt szokták meg tőle. 

Nos, szerintünk nincs semmi baj ezzel a képpel, valóban egy új oldalát mutatja meg az énekesnő, de mi is egyetértünk azzal, hogy így is nagyon jól fest! 

Mutatjuk a klipet:

Olvass még Zsédáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top