Sztárok

Rujder Vivien: ,,Volt egy komoly mélyrepülésem”

Rujder Viviennek fiatalon kellett újraterveznie...

Rujder Vivien szinte az összes RTL Klub-os sorozatban kapott szerepet az utóbbi időben, a legújabb az Apatigris, amit az RTL Most+-on láthatunk. Elhivatott színésznő, ám korábban táncosnak készült. Eltökélten készült a balettkarrierre, amikor közölték vele, hogy testileg nem alkalmas erre a pályára. 

„Amikor jelentkeztem általános iskola után a Győri Balett szakközépiskolájába, csupán tizenöt főt vettek fel, én lettem a tizenhatodik… Akkor volt egy komoly mélyrepülésem, mert sosem gondolkodtam másban, de kiderült, hogy anatómiailag sem vagyok alkalmas balett-táncosnak, rossz a bokám. Ha sikerült volna bejutnom, akkor is hamar abba kellett volna hagynom…” – mesélte a Story magazinnak Rujder Vivien, akinek a karrierje szépen ível felfelé. Azt is elárulta, hogy éppen egy nagy mozifilmet forgattak, amikor közbeszólt a koronavírus. 

,,Nagy fájdalom ez, de mivel húzós időszak volt mögöttem, az első napokban még örültem is, hogy szusszanhatok egyet. Másfél hét után azonban jött a sírás, a kétségbeesés. Végül rájöttem, nem görcsölhetek emiatt, úgyhogy próbálok optimista maradni, és betáblázom a napjaimat” – állítja a színésznő.

Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, Simon Kornéllal mesélnek

A Storyban eskluzív tartalommal és képekkel

Olvass még Rujder Vivienről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top