Pocakos, fürdőruhás fotó készült a várandós Katy Perryről és Lea Michele-ről

nlc | 2020. Május 15.
Katy Perry és Lea Michele is az első gyermekét hordja a szíve alatt. A terhesség pillanatait mindkét híresség megörökíti, és meg is mutatja az Instán.

Hamarosan megszületik Katy Perry első gyermeke. Az énekesnő és vőlegénye, Orlando Bloom családja egy kislánnyal bővül. A születendő baba lesz a színész második csemetéje, mivel korábbi házasságából már van egy fia. Perry a karanténban sem hagyja el magát. Ráadásul sorra jönnek ki új klipjei is, így jelentette be a terhességét is még március elején.  Május 15-én pedig újabb videóban, a Daisies (magyarul margaréták – a szerk.) klipjében mutatta meg, hogy milyen nagy már a pocakja.

Az énekesnő egy lenge, fehér strandruhában látható a videót népszerűsíti fotókon, amelyeket mintha egy vízesésnél készítettek volna. Perry kislánya, már most feldobja a szülei napjait. Legutóbb például bemutatott nekik az ultrahangon.

Ám nemcsak Katy Perry várandósságáról írnak sokat az amerikai újságírók mostanában, hanem a számos sorozat főszereplőjeként feltűnt Lea Michele terhességéről is. A 33 éves színésznő szintén első gyermekét várja. Michele tavaly ment férjhez Zandy Reich üzletemberhez. Idén április végén pedig az is kiderült, hogy várandós. „Annyira hálás vagyok!“– írta első kismama fotójához a sugárzó színésznő.  Növekvő pocakját ő is többször megmutatta már az Instagramon. Legutóbb egy fürdőszobában készült, bikinis fotón.

Bébibummot hozott 2020 tavasza

Exit mobile version