Sztárok

Szilágyi István özvegye terhelő vallomást tett a fiára

Azt mondja, szereti a fiát és a szíve szakadt meg, de a rendőrségen részletes vallomást tett.

Szilágyi István özvegye, Jolika néni részletes vallomást tett a rendőrségen. Az idős nő arról is beszélt, hogy szereti a színész meggyilkolásával vádolt fiát, de szeretne igazságot szolgáltatni a férjének, ezért részletes vallomást tett.

Szilágyi Istvánra emlékeztek, özvegyét, Jolika nénit sokan támogatjákHumenyánszky Jolán gyászolja férjét, Szilágyi Istvánt (Fotó: Profimédia)

A Bors a Ripostra hivatkozva azt írja, Jolika néni azt mondta a nyomozóknak, fia attól ”kattant be” a gyilkosság napján, mert nem talált egy szem nyugtatót sem –a családnak ugyanis nem volt pénze, hogy kiváltsák a receptet.

Jolika néni minden vágya, hogy meglátogassa a fiát, akit jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartanak megfigyelés alatt. Ám erre nincs mód, mert az idős asszony is tanú az ügyben, így nem találkozhat a gyanúsítottal, legfeljebb csomagot küldhet neki.

nlc.szilágyi istván:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top