Sztárok

Sztárok, akik sok jót remélhettek 2020-tól, aztán arcukba robbant a járvány

Szilveszterkor még csupa jót remélve vágtak neki az újévnek teli tervekkel, aztán jött a világjárvány, és mint sokaknak, nekik is bevitt egy jókora gyomrost. Ezek a sztárok nagyon magasan indították 2020-at, hogy aztán a dolgok látványosan rosszra forduljanak.

Ruszó Tibi

Akkor

Lehet annál jobban zárni egy évet, hogy tizenéves kölyökként, mélyszegénységből érkezve valaki simán megnyeri az X-Faktort? Aligha. Nem csoda, hogy rajos, magabiztos Facebook fotóval zárta az óévet, mint aki tudta, hogy élete legjobb éve következik.

Most

Ruszó Tibi épp csak megnyerte az X-Faktort, felvette az új dalát és elkezdte a soha véget nem érő haknizásfolyamot, amikor beütött a krach. Persze egy felépített karrierrel és magabiztos háttérrel rendelkező sztárnál is más ez a helyzet, de egy olyan tévéműsor, mint az X-Faktor elsősorban az utána következő évben jelent kiemelkedő bevételt és haknilehetőséget, szóval ilyenkor kellene mindent kihozni belőle, amit lehet, csakhogy most… nem lehet. A határzár miatt Ruszó most a felvidéki otthonában ragadt, és bár nem nélkülöznek, hiszen az RTL Klub a győzelem miatt egy éven át havi egymilliót utal át neki, ezt a pénzt az énekes eredetileg házvásárlásra szánta, és nem arra, hogy feléljék a családjával. Egyetlen vigasza, hogy új dalát, a Mindenemet nagyon szeretik a rajongói.

Emily Ratajkowski

Akkor

Érződött, hogy valami nincs teljesen rendben Emily Ratajkowski körül, mivel a máskor oly gyakran posztoló influencer pont az év végét, illetve január elsejét hagyta ki, hogy a rajongóinak boldog új évet kívánjon. El kellett telnie némi időnek, hogy megtudjuk ennek okát.

Most

Március végén egy fekete-fehér fotót posztolt magáról.

Ez a kép tavaly év vége felé készült. Édesanyám nagyon beteg volt, én pedig depresszióval küzdöttem, és minden annyira bizonytalannak tűnt. 2020 erre biztosan rátesz még néhány lapáttal, de örömmel mondhatom, hogy megtanultam, hogyan vigyázhatok jobban önmagamra.

Emily természetesen megosztotta a követőivel, mit tanult a helyzetből, és mindezt azért, hogy talán az ő példáján okulva ők is kicsit kevésbé szorongjanak e nehéz időkben, amikor az influenszerek reklámbevételei is visszaesnek, és nem tudnak egyfolytában utazgatni tengerpartról tengerpartra egy-egy bikinis fotózásra. Nem szoktunk hozzá, hogy egy fenékmutogatásról ismert influenszer valami izgalmasat is írjon, szóval köszönjük, Emily.

Tóth Gabi

Akkor

Nem cserélnék senkivel. Ezt hozta nekünk 2019 és boldogabb nem is lehetnék! 2020 egy új kezdet, amiért leírhatatlanul hálás vagyok!… Az álmok teljesülnek. Hát láthatjátok.

– írta Tóth Gabi január elsejei Instagram posztjában, ahol férjével, Krausz Gáborral és éppen szunyókáló babájukkal after partyznak az éjszaka közepén lakásukban egy kölyökpezsgővel. Igazi idill, szép kilátásokkal.

Most

A március 11-én bevezetett korlátozások első vesztesei a hazai zenészek voltak, akiknek az új helyzet egyik pillanatról a másikra rántotta ki a talajt a lábuk alól. Tóth Gabi nem sokat várt azzal, hogy ezzel kapcsolatos nézeteit kifejtse, és már március 12-én kifakadt egy azóta törölt, nagy vihart kavart Facebook posztban, amelyben arról panaszkodott, hogy az ismertségük miatt mindenki azt gondolja róluk, hogy teli van a számlájuk pénzzel, pedig ez óriási tévhit, és fogalma sincs mikor tud legközelebb pénzt keresni.

Azért, mert sok celeb azt a látszatot mutatja, hogy mennyire tehetősek, amellett hogy egy lufi az egész és nem valós kép, mindenkit megbélyegeznek ezáltal! Emiatt hiszitek sokan azt rólunk, hogy milyen tehetősek vagyunk!

– írta Gabi, aki azóta a TV2-s realitynek köszönhetően talán kissé megnyugodhatott.

Gerendai Károly

Akkor

Bár Gerendai Károly nem a hagyományos értelemben vett sztár, de az egyik legismertebb hazai üzletember, aki elképesztő tervekkel indult neki a 2020-as esztendőnek. Nemcsak Michelin csillagos étterme, a Costes bővítését tervezte, hanem be akart szállni négy új étterembe is, és nyitott volna egy éttermet Kínában is.

Gerendai Károly

Gerendai Károly (Fotó: Costes Facebook)

Most

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen kaliberű üzletembert, mint ő, kevésbé üt meg a válság, csakhogy Gerendai abban a szerencsétlen helyzetben van jelenleg, hogy szinte minden üzlete vagy a turizmushoz, vagy a vendéglátáshoz kötődik, márpedig most sem a Budapest Park, sem az Akvárium, sem a Lupa-tó, sem a Wamp dizájnvásár, sem az óriáskerék nem hoz pénzt, és az éttermi befektetései is bajosnak tűnnek. A Costes például a túlélés érdekében kiszállításba kezdett, ami nem tudjuk mennyire tartható opció egy ilyen kaliberű étteremnél. Legalább a Szigetből kiszállt, így az azzal járó gondokat már nem neki kell viselnie. Mi szurkolunk.

Dallos Bogi

Akkor

Rengeteg álmom megvalósult idén. 2020 jövünk! Remélem legalább ilyen csodás leszel! BUÉK mindenkinek

– köszönt el az óévtől az Instán hatalmas mosollyal, bulihangulatban Dallos Bogi december 31-én este, és sok reménnyel várta az új esztendőt.

Most

Van, hogy néha úgy random módon sírógörcsöm van a helyzet miatt, aztán mindig próbálok egy kicsit túllépni rajta, és próbálom magam azzal nyugtatni, hogy minden helyzetből valamit tanulnunk kell

– mesélte Lilunak egy online interjúban Dallos Bogi, akit bár együtt van szerelmével, Puskás Petivel, azért megvisel a karantén. Ugyan dalokat vesz fel, a koncertezést egy időre elfelejtheti, ahogy valószínűleg az X-Faktor következő évadát is, aminek az előkészületeit most kellene elkezdeni, de a jelenlegi körülmények között ez nem igazán lehetséges. Kitartás!

Jon Bon Jovi

Akkor

A Bon Jovi 2016 óta nem adott ki új albumot, Jon Bon Jovi mostanában a színészkedést sem igazán erőlteti, és 2020 két szempontból is igazán nagy dobás lett volna a számára. Egyrészt májusban jött volna ki a nemes egyszerűséggel Bon Jovi: 2020 című lemez, másrészt a banda ennek megünneplésére egy hatalmas aréna turnéba kezdett volna, amire már lehetett is jegyeket vásárolni. Aztán beütött a krach.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wishing y’all a happy and healthy 2020!

Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) által megosztott bejegyzés,

Most

Most válik el a szar a májtól. Jon Bon Jovi egyike a legnemesebb lelkű celebeknek, ez már biztos. Nem azon sopánkodott, hogy elmarad a turnéja, hanem rögtön cselekedett. Szükségkonyhájába maga állt be mosogatni, hogy onnan is segítsen az embereknek, a turnéját pedig nemcsak határozatlan időre arrébb tolta, mint sok zenekar – mert így nem kell visszaadniuk a jegyek árát -, hanem törölte, hogy minden rajongója visszakaphassa a pénzét ezekben a szűkös időkben. Ezt azzal magyarázta, hogy a rajongói mindig mellette voltak, amikor szükségük volt rá, és most ő van ott a rajongóiért, hogy segítsen. Az új albuma megjelenését is határozatlan időre elhalasztotta, és azon se csodálkoznánk, ha a Bon Jovi: 2020 albumcímet megváltoztatná.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

If you can't do what you do... do what you can.

Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) által megosztott bejegyzés,

Gera Marina

Akkor

Gera Marina 2019 végén a mennyországban érezhette magát. Az Örök tél főszerepéért kapott nemzetközi Emmy-díj tényleg filmtörténeti jelentőségű esemény volt Magyarországon, ő pedig nemcsak a média figyelmének középpontjában találhatta magát, hanem rengeteg figyelem irányult rá a nemzetközi filmszakmából is.

Most

Camille, az Emmy-díjátadó executive directora mondta, hogy egy évem van arra, hogy kihasználjam a díjam adta lehetőségeket; ez nem azt jelenti, hogy utána nem lesz semmi, de a kapcsolatokat most érdemes megkötni, hiszen a nemzetközi filmvilág szeme most van igazán rajtam, friss Emmy-díjasként egy évig kiemelten. Akkor még nem tudtuk, hogy az én egy évem három hónap lesz csak

– mesélte Marina nemrég egy karanténból adott interjú során a magyar.film.hu-nak, hogy miért érinti őt annyira rosszul, hogy pont élete legnagyobb sikerébe szólt bele a karanténba zárt világ. Kissé frusztrálja, hogy a díja miatt rengeteget kellett utaznia, amire sok pénzt költött, ami most igazán jól jönne a karanténban, hiszen várhatóan őszig szinte biztos, hogy nem kezdhet el újra dolgozni.

Most inkább azzal törődök, hogyan ne veszítsem el hosszabb távon azokat a lehetőségeket, amik eljöttek nekem. Azonnal felmértem, hogy ez a tét, korántsem csak a nyári, eltolódott munkák

– nyilatkozta.

Még több sztárhírt a karanténból? Adjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top