nlc.hu
Sztárok
10 kilótól szabadult meg a Família Kft. 93 éves színésze, Baranyi László

10 kilótól szabadult meg a Família Kft. 93 éves színésze, Baranyi László

Baranyi László titokzatos betegség kínozta.

A Família Kft. Nagypapája 93 évesen is remek formában van, mint mondja, szerencsére elkerülték a komolyabb betegségek az évek során. Az utóbbi két hónapban azonban titokzatos kór kínozta, sokáig az orvosok is értetlenül álltak a tünetek előtt. A mai napig nem tudni, hogy pontosan mi volt Baranyi László betegsége oka, de az biztos, hogy ilyen rosszul még soha életében nem volt – írja a Bors.

,,Április vége óta ki sem tettem a lábam itthonról, most már biztosra megyek, mert annyira megviselt az elmúlt időszak – mesél az állapotáról a Borsnak a művész. – Két hónapig gyakorlatilag folyamatosan beteg voltam. Február elején egy lázas állapottal kezdődött minden, akkor két hétre ágynak dőltem. Amikor kicsit jobban éreztem magam, el­men­tem fodrászhoz – még nem volt karan­tén –, és az rossz ötlet volt, mert másnapra megint ágynak estem. Újra láz, éjszaka úsztam a verítékben, a torkom fájt, nagyon szenvedtem. Amikor jobban lettem, gondoltam, sétálok egyet, de tényleg csak a bankautomatáig mentem. Másnapra megint ágynak estem. Akkor teljesen kikészültem, ordibáltam az orvossal, pedig sosem beszéltem senkivel csúnyán, de nem bírtam érzelmileg ezt a helyzetet” – nyilatkozta a lapnak a 93 éves Baranyi László, aki azt is elárulta, hogy két hónap alatt ledobott 10 kilót, ami kicsit megviselte a szervezetét, de már jobban van.

Baranyi László

Baranyi László (Fotó: Profimedia)

Olvass még a Família Kft. színészeiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top