Sztárok

Tóth Andi megható, sírós posztban emlékezett barátjára, Petics Kristófra

Tóth Andi megrázó sorokat írt az X-Faktorból megismert barátja, Petics Kristóf halálára.
Tóth Andit is megrázta Petics Kristóf halála: sírós Instagram-posztban búcsúzott az énekesnő.

Ahogy sokakat, Tóth Andit is megrázta a hír, amit mi is megírtunk, hogy elhunyt az X-Faktor egykori botrányhősenek titulált Petics Kristóf. Az énekesnő megrendült Instagram-posztjából kiderül, hogy Kristóffal 5 éve szoros barátság volt köztük, még a fiatal énekes tragikus halála előtt nem sokkal, szombat késő délután is beszéltek egymással. Tóth Andi szerint Petics Kristófnak komoly tervei voltak, és még előtte állt az élet.

„Megosztó személyiség volt, sokan nem kedveltétek, tudom. Őrültnek tartottátok, de mint tudjuk, a legkiválóbbak mind azok. Hogy én milyennek ismertem? Ahogy rá gondolok, csak úgy potyognak a könnyeim. Egy érzelmileg rettentően intelligens, bátor, talpraesett srác volt, akit anno megköveztek, mert kiállt magáért. Mindig ott volt, ha szükségem volt rá, ha akár hetekig nem beszéltünk, aztán éjszaka hívtam sírva, ő felvette” – írta bejegyzésében Tóth Andi, aki azt is elmondta: köszöni Kristófnak, hogy a barátja lehetett, aki ennél jobbat érdemelt volna. 

Anno az X-Faktor ötödik szériáját megnyerő énekesnő egy saját kép-és videóválogatást is megosztott tragikusan fiatalon, 24 évesen elhunyt Petics Kristófról

Amit korábban Petics Kristófról írtunk az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top