Sztárok

Puskás Peti: ,,Volt idő többször is átértékelni az életet”

Puskás Peti a közösségi oldalán kapott őszinteségi rohamot.

A zenészek és úgy általában a szórakoztatóiparban dolgozók megsínylették az elmúlt 2-3 hónapot, és ennek – a törvények értelmében – még nincs vége. Puskás Peti is azok közé tartozik, akinek nem volt munkája az elmúlt időszakban, ám nem kesereg. Így legalább nagyon sok időt tölthetett szerelmével, Dallos Bogival, és a képek szerint nagyon jót tett a kapcsolatuknak az összezártság. Az énekes őszinte perceket tartott a Facebookon.

,,Az elmúlt 2 hónapban volt idő többször is átértékelni az életet, az álmokat, az eredményeket és a hibákat… Nehéz is volt 10 képben összefoglalni a zenei mérföldköveket, de megpróbáltam a Megasztárt, az első “A lemezt”, a jófiús léggömbös-csillagos időszakot, a fesztiválban született Bieberst, az X-faktort, a természetre rágyógyult aktivistát, a turné buszban felnövekvő és magyarul beszélő Bieberst és végül az újjászületett Én-t belesűríteni ebbe a sorozatba, miközben már töprengek a következő 15 éven…” – írja a közösségi oldalán Puskás Peti.

Olvass még Puskás Petiről az nlc.-n:

Puskás Peti

Puskás Peti (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top