Sztárok

Elképesztő dolgot vitt véghez Szekeres Adrien

Lelkileg megviselte az elmúlt időszak Szekeres Adrient. Az énekesnő úgy döntött, jótékonysági koncertet szervez a zenészek megsegítésére.

Szekeres Adrien a járványügyi helyzet miatt hónapok óta nem állhatott színpadra zenekarával. Az énekesnő úgy döntött, hogy zenésztársai megsegítésére egyórás jótékonysági koncertet ad csapatával.

Szekeres Adrien

Szekeres Adrien először adott online koncertet – MTI Fotó: Soós Lajos

Január 12-én álltunk utoljára színpadon. Nagyon hiányzik a közönség, a karantén ideje alatt pedig még inkább bebizonyosodott, hogy a zene terápia. Mivel én nem szoktam otthon énekelni, koncertezni pedig nem volt lehetőségem, így nem tudtam igazán feltöltődni. Lelkileg megviselt ez az időszak és mivel nem tudtam leadni a felgyülemlett energiát, egy nap alatt körbebicikliztem a Balatont” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az Andrea Bocellivel is duettező énekesnő, akinek Kéz a kézben című koncertjét a Sláger FM is közvetítette.

Soha nem adtam még koncertet online, ahogy közönség nélkül sem. Amikor a zenésztársaimat megkérdeztem, hogy lenne-e kedvük ehhez a jótékonysági akcióhoz, egy emberként mondták azt, hogy „Játsszunk, csináljuk!”. Furcsa érzés volt, hogy nem láttuk a közönség reakcióját, nem volt taps, mégis, a Kéz a kézben jótékonysági koncertünk az egyik legérzelmesebb koncertemlékünk marad. Azt gondolom, hogy már mindenre fel vagyunk készülve. Voltak terveink, amik a járvány miatt nem tudtak megvalósulni, de szerencsére még vannak is. Bízunk benne, hogy az őszi-téli elképzeléseink úgy valósulnak meg, ahogy megálmodtuk” – tette hozzá Szekeres Adrien.

Még több online koncert a vírushelyzet miatt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top