Sztárok

„Nagyon fáj most a lelkem” – óriási csalódás érte Péter Szabó Szilviát

Az utolsó pillanatban fújták le a NOX énekesnőjének autós koncertsorozatát. Péter Szabó Szilvia a közösségi oldalán fakadt ki.

Nem tarthatta meg autós koncertsorozatát Péter Szabó Szilvia – ahogy a Tankcsapda -, pedig hetek óta próbálta ezt előkészíteni a stábjával. Csalódottságának a közösségi oldalán adott hangot a 37 éves énekesnő.

Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia szomorú posztban fogalmazta meg csalódottságát – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Két hónappal ezelőtt megálmodtunk és kitaláltunk egy lehetséges, maximálisan biztonságos utat arra nézve, hogy a mostani helyzetben ne maradjatok koncertek nélkül és mi is zenélhessünk végre. Több állomásos autós koncerteket szerettünk volna csinálni! Szinte már minden startra készen állt. (…) Ma reggel viszont sajnos hatályba lépett egy kormány rendelet, mely előtt értetlenül állunk! Ennek a kormányrendeletnek az értelmében mi nem csinálhatjuk meg ezeket a koncerteket és sajnos hétfőtől tiltva is lesznek az ilyen jellegű zenés rendezvények is! (…) Hirtelen lett tilos, ami eddig nem volt az! Nagyon fáj most a lelkem. (…) A Tankcsapdának pedig őszintén kívánok nagyon jó bulit” – olvasható Péter Szabó Szilvia posztjában.

Mint arról beszámoltunk, a Tankcsapda autós koncertet tartott szombaton a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren. Az összesen 500 autóval érkező rajongók a jelenleg érvényben lévő járványügyi intézkedéseket betartva a járműveikből hallgathatták.

Olvass még Péter Szabó Szilviáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top