Sztárok

Ledöbbensz: így néznek ki most a Játék határok nélkül műsorvezetői

Ha a 90-es években voltál gyerek, akkor egészen biztosan emlékszel a Játék határok nélkül című tévéműsorra. Mutatjuk, mi lett a műsorvezetőkkel.
Így néznek ki most a Játék határok nélkül műsorvezetői

Az 1993 és 1999 között futott a Játék határok nélkül című vetélkedő, amiben 20 ország csapatai versenyeztek egymással. Igazán hangulatos és színes volt, minden tévé előtt ülő jól szórakozott a különleges, nehéz, de egyben vicces feladatokon és persze egy emberként drukkolt a magyar csapatnak.

A műsort 1993 és 1995 között Geszler Dorottya, 1996-től Gundel Takács Gábor vezette, Borbás Marcsi 1997-ben debütált Gundel Takács Gábor mellett. Az MTV 2013-tól azonos címen elindította a műsor utódját, amit Magyarországon forgattak 6 ország csapatainak részvételével.

Geszler Dorottya

Geszler Dorottya volt Miss Hungary harmadik helyezett, emellett műsorvezető, és szerepelt a Barátok köztben is. A bomba formában lévő, 50 éves Geszler Dorottya most pilátesedzőként dolgozik.

Borbás Marcsi

Borbás Marcsi a konyhában találta meg önmagát, Gasztroangyal című műsora évekig nagy népszerűségnek örvendett, amikor a műsorvezető saját maga döntött úgy, elég volt.

„Lelkileg két évig készültünk rá, hogy befejezzük. Ez akkora döntés volt, mintha a szerelmetes férjemnek azt mondtam volna, elválok. Arra se lenne okom, viszont a hasonlat abból a szempontból megáll, hogy a házasságom és a tévéműsorom is sikeres. Számomra is szokatlan, hogy az egyikre azt mondtam, nem bírom tovább” – nyilatkozta korábban.

A Gasztroangyal helyett jelenleg új online portál beindítására koncentrál.

Borbás Marcsi 1997-ben, a Játék Határok Nélkül című műsor 9. fordulójában.

Gundel Takács Gábor

Gundel Takács Gábor számtalan vetélkedőt, kvízműsort vezetett le az elmúlt években, legutóbb a TV2, Catch című vetélkedőjében tűnt fel,  aki a kommentátori fülkéjéből követte a pályán zajló eseményeket, és épp olyan vehemenciával és átéléssel közvetítette a fogócska futamait, mint egy olimpiai döntőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Habár több tipp is érkezett, tegnap sem énekeltem álarcban. 🤔 Jó a saját is. 😊

Gundel Takács Gábor (@gundeltakacsgabor) által megosztott bejegyzés,

Olvass még többet a Játék határok nélkül vetélkedőről:

(Nyitó kép: Gundel Takács Gábor/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top