nlc.hu
Sztárok

Babát vár Rókusfalvy Lili

Babát vár Rókusfalvy Lili – fél évig titkolta terhességét a műsorvezető

Rókusfalvy Lili a Story magazinban mesélt a babavárásról.

Rókusfalvy Lili 27 éves volt, amikor megszületett a kisfia, de már akkor is azt nyilatkozta, hogy nagy családot szeretnének, és nemsokára akár kistestvére is lehet a fiának. Nem kellett sokat várni: a műsorvezető a Story magazinban jelentette be, hogy ismét várandós, ráadásul már a 6. hónapnál járt. Eddig titkolta a nyilvánosság elől a terhességét, most viszont részletesen mesélt róla.

,,Amióta Boldi tudja, hogy testvére lesz, roppant boldog. Ha a pici a pocakomban mocorog, azt kérdi: most fog kikelni?Csodálatos megfogalmazása ez a születésnek… – kezdte a lapnak Rókusfalvy Lili. – A nagymamám vigyázott a kisfiamra, amikor ultrahangra mentem, ők is velem tartottak. A dédi elsírta magát, amikor kiderült, hogy kislányom lesz, könnyek között csak ennyit mondott: ’Jézusom, ezt is megérhetem…’ Nemcsak hogy megérheti, hanem miután remek erőben van, számítok is rá: ahogyan Boldira, majd a lányunkra is vigyázni fog” – részletezte a műsorvezető, akiről cuki várandós fotók is készültek.

Story magazin

Story magazin

Olvass még várandós hírességekről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top