nlc.hu
Sztárok

Rossz párkapcsolatairól vallott Hódi Pamela

„Annyira buta voltam. Nem baj, hogy megtörtént” – rossz párkapcsolatairól vallott Hódi Pamela

Hódi Pamela elárulta, melyek egy jó párkapcsolat ismérvei, s ő hogyan tanult a hibáiból.

Hetekkel a Tóth Bencével való szakítása előtt Hódi Pamela még boldog menyasszonyként osztotta meg tapasztalatait, és adott tanácsokat a rossz kapcsolatban élőknek – írja a Bors.

Hódi Pamela

Hódi Pamela pár hete még boldog menyasszonyként osztogatott párkapcsolati tanácsokat – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A bomba formában lévő influenszera a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban bevallotta, szerinte az a rossz kapcsolat, amelyben az ember nem tud önmaga lenni, s nem kiegyensúlyozott. Elmondása szerint fontos, hogy egy nő nőnek érezze magát egy kapcsolatban.

Hódi Pamela szerint a rossz kapcsolatokon át kell esni, mert bár utána fáj, de később hálásak lehetünk miattuk. A manipulatív kapcsolatokról pedig azt mondta, abból nagyon nehéz kilépni. „Én voltam manipulálva. Én minden egyes szavát elhittem a párkapcsolataimban ezen férfiaknak. Annyira buta voltam. Nem baj, hogy megtörtént, mert pont ezért ma a párom Tóth Bence” – jelentette ki akkor, tervezve még közös jövőjüket.

Olvass még Hódi Pameláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top