Sztárok

Túl szexi lány? – Hódi Pamela Baywatch-lánynak öltözött

Erősen zárta a vasárnapot Hódi Pamela, aki tűzpiros, nem túl sokat takaró felsőjében úgy nézett ki, mint egy lány a Baywatch sorozatból.
Hódi Pamela szexi villantása

Hódi Pamela nagyon érzi a nyarat. Ha most valaki újraindítaná a Baywatch sorozatot, akkor mi is arra buzdítanánk a kicsit sem szégyenlős Hódit, hogy nevezzen be a castingra. Névrokonát, Pamela Anderson simán leválthatja. Na, elég a kalandozásból.  A lényeg, hogy a magyar híresség egy igencsak sokat mutató, tűzpiros, fűzőben/fürdőruhában búcsúztatta a vasárnapot. 

Mondjuk nem több ruhában villantotta meg bombatestét pénteken sem. Akkor angyali hófehérbe csomagolta testét. És ki ne emlékezne arra az áprilisi napra, amikor Hódi is csatlakozott a #quarantinepillowchallenge-hez, vagyis ahhoz a kihíváshoz, amikor a hölgyek egy nagy párnát egy övvel körbecsatolnak, és ezt maguk elé teszik úgy, hogy közben nem viselnek mást.

View this post on Instagram

Mindenkinek csodás hétvégét☀️

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Hódi Instája azonban nem csupa pőre-parádé! Olykor arra ad tippeket a lányoknak, hogy készítsenek otthon kontyot, máskor pedig az érzéseiről ír arravonatkozóan, hogy a koronavírus-járvány, hogyan befolyásolhatja a közelgő esküvőjét.  De a jótékonykodásról sem feledkezik meg. 

Villantás ízlésesen, vagy kevésbé ízlésesen:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top