nlc.hu
Sztárok

Gájer Bálint sok pénzt bukott

Gájer Bálint: ,,Lassan tízmilliós veszteségnél tartok”

Gájer Bálintnak nagyon betett az elmúlt időszak.

A szórakoztatóiparban és vendéglátásban dolgozókat eléggé megterhelte anyagilag az elmúlt három időszak. Ebbe a színészek, zenészek is beletartoznak, sokan már a tartalékaikat is felélték ennyi idő alatt. Gájer Bálint rengeteg koncerttől esett el, emellett pedig az esküvőt sem tudták megtartani párjával. Erről mesélt az ACNewsnak az énekes.

„Ebben a hónapban fogadtunk volna örök hűséget egymásnak, de azt láttuk jó megoldásnak, ha lemondjuk, aminek több oka is van. Mi hatalmas lagzit szerettünk volna, ahol mindenki jól érzi magát. De először is, egy ekkora esküvő több millió forint, amit a fellépéseimből fedeztünk volna. De február óta nekem sincs fellépésem, a lemondott koncertek, bulik miatt lassan tízmilliós veszteségnél tartok. Másrészt minden bizonytalan, egyik héten ezt mondják, másik héten azt, most már lehet ugyan esküvő, de csak kis násznéppel. Így nem lehet egy éttermet megbízni, hogy azt se tudjuk hány főre kell főzni. Meg kit bántsunk meg, hogy bocs te ne gyere, mert nem férsz bele a keretbe…” – árulta el a lapnak Gájer Bálint.

gájer bálint és brigi

Gájer Bálint és Brigi (Fotó: Instagram)

Olvass még Gájer Bálintról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top