nlc.hu
Sztárok

71 éves Meryl Streep

5 vagány, fiatalkori fotó a 71 éves Meryl Streepről

Ha más nem is, Meryl Streep egészen biztosan méltósággal viseli az öregedést, de ezúttal vagány, fiatalkori fotókat mutatunk a 71 éves színésznőről.
Meryl Streep kortalan szépség

Meryl Streep  háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek alakításai filmekben és színházban egyaránt láthatók. 21 jelölésével ő a legtöbbször jelölt színésznő az Oscar-díj történetében, amelyből hármat váltott győzelemre és 31 jelölésével szintén a legtöbbször jelölt színésznő a Golden Globe-díj történetében.

Oscar-díjas színésznő több szempontból is történelmet írt, ő volt például a legidősebb Vogue-címlaplány a maga 62 évével.

Az idén június 22-én, 71. életévét betöltő színésznőről hoztunk pár fiatalkori fotót, ami alátámasztja, hogy kortalan szépség!

Tudtad? A New Yorkban élő Meryl Streep csodálatos szakmai sikereket tudhat maga mögött: összesen 259 díjra jelölték, és ebből 171-et kapott meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The great gift of human beings is that we have the power of empathy. 🤍

Meryl Streep (@merylstreep) által megosztott bejegyzés,

Ő maga is szeret nosztalgiázni, közösségi oldalain gyakran felbukkannak fiatalkori fotói.

Egyszerűen megunhatatlan:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

By loving others unconditionally, we open the door of happiness. 💕

Meryl Streep (@merylstreep) által megosztott bejegyzés,

“Színész vagyok, nekem ez a dolgom. Amikor befejezem a munkát, hazamegyek, és ugyanazt teszem, mint bármelyik dolgozó nő” – mondta korábban magáról Meryl Streep. Érdekesség még róla: a legnevesebb felsőoktatási intézményekben szerzett diplomát: a Vassar Főiskolán, illetve a Yale képzőművészeti szakán 1975-ben. Nagyon korán felfedezték, hogy könnyen tanul, gyorsan megjegyzi a szövegeket és nagyszerűen utánoz akcentusokat. Semmi perc alatt tanult meg hajót navigálni, és az ír táncot is elsajátította, de gyakorlatilag bármit képes megtanulni igen rövid idő alatt, ha egyszer rászánja magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Make a change, take a chance, follow your dream. 💕

Meryl Streep (@merylstreep) által megosztott bejegyzés,

Olvass még többet Meryl Streepről:

(Nyitó kép: Meryl Streep/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top