Sztárok

Odanézz, mennyit változtak a Vámpírnaplók főszereplői a kezdetek óta!

A Vámpírnaplók elképesztő sikert könyvelhetett el annak idején, imádtuk nézni a kissé bugyuta sorozatot. Nézd meg, mennyit változtak a főszereplők azóta!

A 2009-ben indult Vámpírnaplók tagadhatatlanul vonzó sorozat volt, nagyjából a fél világ rajongott a Salvatore fiúk kalandjaiért. És persze ott volt még Elena is, de ő kevésbé törte össze a női szíveket, inkább bosszantó mellékszereplőként néztük a képernyőn a két jóképű vámpír mellett. A Vámpírnaplókat ügyesen alkották meg, volt benne egy kis Alkonyat, Narancsvidék és Szellemekkel suttogó, így aztán széles tömegeket voltak képesek megmozgatni a sorozattal nyolc évadon keresztül.

Nézd meg, mennyit változtak a főszereplők a kezdetek óta!

Ennyit változtak a Vámpírnaplók főszereplői

A Vámpírnaplók kezdetén így néztek ki a főszereplők (Kép: IMDb)

Elena Gilbert, az ártatlan kislány karakterét a bolgár származású Nina Dobrev alakította, aki csupán 20 éves volt a sorozat indulásakor. 24 évesen aztán a színésznő díjat is kapott az alakításáért. Ez utóbbi elég érthetetlen, mert nagyjából kétféle arcot láthattunk tőle a nyolc évad során, de nem a mi dolgunk színészi teljesítményekről dönteni. Már Nina is 31 éves, de ez egy cseppet sem látszik meg rajta.

A sorozat indulásakor a 26 éves Paul Wesley játszotta a sármos jófiúvámpírt, Stefan Salvatore-t, aki már annyira jó volt, hogy el sem lehetett róla hinni. Az is kicsit furcsának tűnt, hogy 30 évesnek nézett ki már akkor is, mégis folyamatosan gimnazistaként élte az életet. De a szép arcához nem fér kétség, most is elég jóképű legény 37 évesen.

A már 41 éves Ian Sommerhalder – Damon Salvatore – a sorozatot 30 évesen kezdte, és az ő változása talán a legkevésbé szembetűnő, de lehet, hogy azért is érezzük ezt, mert azok a szemek mintha csak még igézőbbé váltak volna a kor előre haladtával. A női nézők minimum fele biztos, hogy csak az ő kedvéért tartott ki ilyen sokáig a Vámpírnaplók mellett. Egyszerre volt gonosz, vérszomjas vámpír, és kedves kisfiú – nyerő párosítás.

Ilyen sokat változtak a Vámpírnaplók főszereplői

A Vámpírnaplók szívtiprója volt Ian Sommerhalder (Kép: Getty Images)

Nézd meg videón a Vámpírnapló összes szereplőjének változását a kezdetek óta:

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top