nlc.hu
Sztárok

Benedek Tibortól búcsúznak

Megható fotókkal búcsúznak Benedek Tibortól – régóta tudták, hogy beteg, de a csodában reménykedtek

Ma érkezett a szörnyű hír: meghalt Benedek Tibor - ismerősei megható módon búcsúznak tőle.
Elhunyt Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott kapitánya

Benedek Tibor 48. születésnapja előtt pár nappal, hosszan tartó betegség után hunyt el. Előző klubja, az egész vízilabda-társadalom, a barátai, három gyermeke és felesége, Epres Panni gyászolja.

Lévai Balázs közel állt a sportolóhoz, az RTL Klub Reggeliben beszélt az érzéseiről ,,A vízilabda társadalomban régóta tudtuk, hogy nagyon beteg, de ha az ember valakivel kapcsolatban csodában reménykedett, ő volt az. (…) Az uszodában mindenki jóban volt vele, mindenki szerette, egy nagyon nyitott személyiség volt. Ő maga volt a magyar vízilabda jelképe.”

Az embereket sokkolta a hír, rengetegen megemlékeztek a legendás sportolóról, ezeket gyűjtöttük most össze.

 Shane Tusup sokat találkozott vele, a sport hozta őket össze:

Kiss Gergellyel nem csak csapattársak, de barátok is voltak:

Gyurta Danival ezer éve ismerik egymást:

Decker Ádámmal hosszú évekig voltak csapattársak:

Gergely István feketére változtatta a profilképét:

Szivós Marci az egyik legjobb barátja volt:

Kajdi Csaba: ,,Szomorú napra ébredtünk”

Demcsák Zsuzsa: ,,Nem találok szavakat”

Nagy Ervin nem ismerte személyesen, mégis sírt a hír hallatán: 

Tóth Vera egy közös fotóval búcsúzik:

View this post on Instagram

Bocsánat ezért a fotóért, de mikor őket néztem, mindig mosolyogtam, mert szépek és szerelmesek voltak és ez jól esett a lelkemnek, mindig reméltem, hogy egyszer én is ennyire szerethetek majd és engem is ennyire fognak szeretni… Ők egy fontos pár, fontos sorsüzenettel, amiről példát kell venni a világnak, hisz az megjavul tőle. Sokat nem tudtunk róluk, de a harmónia az sugárzott. Ennyi elég is, hogy minden jobb legyen egy kicsit…Keresem az okokat, miért nem adatott meg nekik, hogy egymás mellett öregedhessenek meg, együtt látva gyermekeik cseperedését.. megérdemelték volna, mi pedig csodálhattuk volna, mint egy kapaszkodót a mindennapokban… Nincs válasz…. egyelőre csak a kegyetlen szívszorongatást érzem, majd megszakad a lelkem azon a gondolaton morfordírozva, mit érezhet az, aki itt maradt? Az egység megszakadt, az élet majd megy tovább, de nehéz lesz az út a boldogságig… Azt hiszem az öröklét titka az utódokban, az emlékezésben és a szeretetben rejlik, itt minden megvan, de tudom, hogy ez nem vígasztal, mert ő már nincs itt… Bőrömön érzem a fájdalmat, azt, hogy a halál ijesztően örökkévaló és nem válogat. Isten csak a jókat szólítja magához és ti, ott fent, egyszer biztonsan fogtok még találkozni…🦋⚡️❣️😢

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Csisztu Zsuzsa: ,,Tudtuk, hogy ez elkerülhetetlen”

Liptai Claudia: 

Rubint Réka: ,,Megrendülve olvastam a híreket” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top