Sztárok

James Gandolfini veréssel fenyegette Harvey Weinsteint

Még akkor, amikor nem derültek ki a producer mocskos ügyei. Harvey Weinsten méltatlanul bánt a maffiózók sztárjával, James Gandolfinivel.
James Gandolfini veréssel fenyegette Harvey Weinsteint

Tudjátok ki Steve Schirripa és Michael Imperioli? A Maffiózok egykori színészei. Ők mesélték el a The Joe Rogan Experience című műsorban a sztorit, ami szerint James Gandolfini (a sorozta főszereplője) egyszer majdnem megverte a sorozatos szexuális erőszakért már elítélt milliárdos producert, Harvey Weinsteint – írja a 24.hu.

Az Ölni kíméletesen című film Weinstein támogatásával készült és a producer azt szerette volna, ha Gandolfini ellátogat David Letterman talkshow-jába, ezzel promózva a filmet. Gandolfini híresen nem szeret interjúkat adni, pláne nem élő talkshowkban.  

A színészek szerint Harvey Weinstein folyamatosan hívogatta Gandolfinit a műsor miatt, ő pedig mindig mondta, hogy esze ágában nincs. Innentől gusztustalanul bánt vele Weinstein, mire Gandolfini azt mondta, „a szart is kiveri belőle, ha újra felhívja”. Hozzátette,hogy annyiért, amennyit fizetett neki nem fogja ezt megcsinálni.

Mindez még akkor történt, amikor Weinstein még az atyaúristen volt Hollywoodban és nem derült ki a nyilvánosság előtt, hogy egy szexuális ragadozó. 

Gandolfini 2013-ban hunyt el. 

(via)

(Kiemelt kép: COLUMBIA PICTURES / MGM / ESCAPE / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top