nlc.hu
Sztárok

Jane Fonda 82 éves

Jane Fonda a nő, aki megállította az időt

Jane Fonda 82 éves, de egyszerűen képtelen megöregedni.
Jane Fonda 82 éves

Jane Fonda kétszeres Oscar-díjas színésznő, aktivista és egy igazi stílusikon. A 82 éves színésznőt nemrég le is tartóztatták, aki egy jogtalan tüntetés keretében a klímaválságra hívta fel a figyelmet.

Jane Fonda, aki sosem unatkozik

Aztán jött a koronavírus-járvány, de Jane Fondát a karantén alatt sem kellett félteni, szórakoztató TikTok fitneszvideóval rukkolt elő.

A fiatalos lendület jegyében próbálta ki az elsősorban tizenévesek által használt platformot:

Sosem okoz csalódást, mindig tündököl

Ez év februárjában Jane Fonda adta át a 92. Oscar-gálán a legjobb filmnek járó aranyszobrot, megjelenését a színpadon hangos ováció övezJane Fonda többé nem plasztikáztat, bevallotta az okokat a 82 éves színésznőte.  A színésznőnek nemcsak a ruhája, a sminkje és frizurája is valódi mestermű volt. A 2011-es Béke, szerelem és félreértés filmje óta először láthatta a nagyérdemű ősz hajjal Jane Fondát, amihez nem is lehetett volna jobbat választani, mint a rövid, pixie frizurát.

Ami másnak lehetetlen, Jane Fondának nem akadály

1959-ben először került a Vogue címlapjára, majd 81 évesen ismét ott szerepelt.

Először is, sose gondoltam, hogy eddig élek majd. Másodszor, egyáltalán nem gondoltam magamról, hogy csinos lennék. Ebből következően azt se gondoltam, hogy 81 évesen majd elég csinos leszek ahhoz, hogy címlapon szerepeljek. Szóval ez a két dolog – ja igen, meg az, hogy nem hittem, hogy valaha híres leszek – nyilatkozta korábban a lapnak Jane Fonda.

Igaz, plasztikáztatott, de nem csinált titkot belőle

„Örülök, hogy jól nézek ki a koromhoz képest, de voltak plasztikai műtéteim. Nem akarok hazudni. Bizonyos szinten gyűlölöm azt a tényt, hogy megváltoztattam a külsőm annak érdekében, hogy jól érezzem magam. Bárcsak ne lettem volna ilyen! Szeretem az idősebb arcokat. Szeretem az arcokat, melyeken látszik az élet. Szeretem Vanessa Redgrave arcát. Bárcsak bátrabb lettem volna! De vagyok, aki vagyok” – vallotta be korábban Jane Fonda, aki azon kevés hírességek közé tartozik, akiknek jól áll a plasztika.

Olvass még több cikket Jane Fondáról:

(Nyitó kép: Jane Fonda/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top