Sztárok

Kis Grófónak a járvány miatt nem valósulhatott meg az álma

Kis Grófónak minden vágya volt, hogy a főváros közelébe költözhessen családjával, de a járvány miatt hónapok óta áll az építkezés.

„Először a járvány miatt kellett lefújni az építkezést, most pedig, hogy a veszélyhelyzet elmúlt és végre neki lehetne állni a munkának, sajnos nem találok rá embert” – idézi a Blikk Kis Grófót, aki a közelmúltban Diósdon vásárolt telket, hogy a főváros közelébe költöztethesse családját.

Grófo a lapnak elárulta azt is, minden vágya volt, hogy a lehető legjobb iskolákba irathassa gyermekeit, de az álom megvalósításába beleszólt a koronavírus-járvány. „Nagyon várjuk a költözést, ennek ellenére nem keseredünk el, hiszen addig is a család mellett maradhatunk. Most ránk is fér egy kis extra együtt töltött idő, hiszen a karantén miatt eddig el voltunk zárva egymástól” – tette hozzá a mulatós zenész, aki a korlátozások miatt hónapokon keresztül csak ablakon keresztül integethetett a szüleinek.

Grófo egyébként beszélt arról is, a kényszerpihenő alatt sem tétlenkedett: több új dallal is készül a közönségének.

Olvass még többet Kis Grófóról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top