nlc.hu
Sztárok

Justin Bieber szexuális zaklatás

Justin Biebert szexuális zaklatással vádolják, az énekes mindent visszautasít

Egyre több hír születik arról az Egyesült Államokban, hogy Justin Biebert szexuális zaklatással vádolja egy nő. Az énekes még az exét is bevonta az ügybe.
Justin Biebert szexuális zaklatással vádolják

Justin Bieber a Twitteren reagált vasárnap annak a nőnek a vádjára, aki szerint szexuálisan zaklatta őt 2014. március 9-én Austinban, a Four Seasons Hotel egyik lakosztályában. Azt elismerte az azóta házas Bieber, hogy akkor a városban volt, de állítása szerint AirBnB lakást béreltek az exével Selena Gomezzel, majd egy Westin hotelbe költözött.

Bieber a Twitteren mellékelte azt a visszaigazolást, amit az adott időszakra az AirBnB-től kapott. “A pletykák, azok csak pletykák, de a szexuális zaklatás, olyan vád, amit nem tudok könnyedén venni. Azonnal reagálni akartam, de tiszteletben szeretném tartani azokat az áldozatokat, akik ezzel a traumával harcolnak nap, mint nap.  Összeakartam gyűjteni minden bizonyítékot, mielőtt ezt a közleményt kiadom“- írta a Twitteren.

Az énekes azt állítja, hogy az említett hotelben soha nem volt szobája, csak a szálloda éttermében láthatta őt a vádlója, ahol ebédelt. Bieber határozottan kijelentette, hogy az exével lakott március 9-én, majd 10-én költözött át a Westin egyik szobájába. Nemcsak az AirBnB visszaigazolását, de a hotelből kapott számlát is mellékelte. Ezt a szobát egyébként Mike Lowery álnéven foglalta.“Megkerestem a Four Seasons regionális menedzserét, aki megerősítette, hogy nem volt lakosztályom, szobám március 9-én az adott hotelben. Ezt az információt a sajtó munkatársainak is kiadják, ha felkeresik őket”- írta a depresszióval is harcoló Bieber.

“A szexuális zaklatást mindig nagyon komolyan kell venni, ezért éreztem azt, hogy ilyen részletes válaszra van szükség tőlem. A bizonyítékok alátámasztják, hogy ezek a rágalmak nem valósak, így jogi lépéseket teszek az ügyben”–  zárta közleményét Bieber, aki viszont nem reagált arra a vádra, melyek egy 2015. májusi zaklatásról szólnak.

via

Hírességek és a szexuális zaklatás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top