Sztárok

Öngyilkos lett Steve Bing, a híres hollywoodi producer

Depresszióban szenvedett az 55 éves hollywoodi producer, Steve Bing, aki egy 27. emeleti lakásból vetette le magát a mélybe.

55 éves korában a Los Angeles-i Century City lakóépület 27. emeleti lakásából vetette le magát Steve Bing forgatókönyvíró és producer – adta hírül az MTI a Variety információját. A TMZ bulvárportál szerint a férfi depressziós volt, előfordulhat, hogy ez állt a tragikus esemény mögött.

Steve Bing a kalifornia Venice egyik parfümériájában (fotó: Donato Sardella/WireImage)

Steve Bing a kalifornia Venice egyik parfümériájában (fotó: Donato Sardella/WireImage)

Steve Bing 18 évesen óriási örökség birtokosa lett, 600 millió dollárt örökölt meg ingatlanbefektető nagyapjától. Amint megkapta az összeget, rögtön otthagyta az egyetemet, hogy Hollywoodban próbáljon szerencsét. Az álomgyár iránti szerelme régi volt: még középiskolásan írta meg az Ütközetben eltűnt 2. – A kezdet és A rém rendes család egyik epizódjának forgatókönyvét. Hollywoodban aztán kevésbé forgatókönyvíróként, inkább producerként számítottak rá, elsősorban amiatt, hogy sok projektbe hajlandó volt a saját pénzét belefektetni. A legenda szerint Robert Zemeckis 2004-es mozijába, a Polar Expresszbe 80 millió dollárt fektetett. A nevéhez köthető Martin Scorsese Rolling Stone filmje, valamint olyan mozik, mint a Kenguru Jack, a Fullasztó vagy a gigászi bukásnak számító Warren Beatty-mozi, a Kivétel és szabály. Számos demokrata párti politikus kampányát támogatta, jó viszonyban volt Bill és Hillary Clintonnal is, emellett híres volt a jótékonysági tevékenysége is. Folyton hírességek vették körül, két gyermeke is hírességektől született: Liz Hurley modell-színésznőtől egy fia, míg Lisa Bonder teniszezőtől egy lánya. Mindkét anyának bírósághoz kellett fordulnia, hogy az apaságot elismertessék.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Az öngyilkos hajlam lélektanáról már többször írtunk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top