nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati a válás után

„Őket is érinti, ha új párom van” – lányai előtt nem titkolja randizásait Wolf Kati

Az énekesnő elárulta, mi történt vele, mióta elvált és különköltözött a férjétől.

A 20 év után elvált Wolf Katinak sikerült megtalálnia lelki békéjét, és ha visszagondol, megállapíthatja, több szempontból is jót tett neki, hogy az élet új helyzetek elé állította – írja a legfrissebb Story magazin. „Az újrakezdés egyáltalán nem könnyű 45 évesen, két gyerekkel, és én sem vagyok már olyan kompromisszumképes, mint voltam húszévesen. Azt viszont tisztán látom, hogy mire vágyom, és mire nem” – vallotta be a válását pszichológussal feldolgozó énekesnő, aki a lányai – a 15 éves Janka és a 10 éves Luca – előtt sem titkolja magánélete változásait.

Wolf Kati

Már aktívan ismerkedik az elvált Wolf Kati – Fotó: MTI Fotó: Kallos Bea

A gyerekeknek elmondom, ha kialakulóban van egy új kapcsolat. (..) Azt akarom, hogy tőlem hallják: van, lesz valaki az életemben. Elvégre őket is érinti, ha új párom van. (…) El sem tudnám titkolni előlük a ’híreket’, a lányaimnak kiváló a ’radarja’, hihetetlen érzékkel kérdeznek arról, hogy éppen ismerkedem-e… De csak olyan férfit mutatnék be nekik, akivel komoly a dolog” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

„Őket is érinti, ha új párom van” – lányai előtt nem titkolja randizásit Wolf Kati

Olvass még Wolf Katiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top