nlc.hu
Sztárok

Első fotó Bordán Lili lányáról, szép nevet kapott

Itt az első fotó Bordán Lili gyerekéről, aki szép mitológiai nevet kapott

Megszületett Bordán Lili első gyereke, és a büszke kismama a babafotóval mutatta be a világnak a kicsit, akinek szép nevet választottak.

Február végén Bordán Lili a saját közösségi oldalán megosztotta az első nyilvánosságnak készült kismama fotóját, a tőle megszokott humorral csak annyit írt: “Valaki keres terhes színésznőket? Ennek a gyereknek meg kell keresnie a maga betevőjét.” Március elején a büszke nagymama, Bordán Irén mesélt arról, hogy már nagyon várja a lánya kisbabáját

A 38 éves amerikában született, magyar származású színésznő jelenleg Los Angelesben él a párjával, és ahogy itthon, úgy kint is keresett a szakmájában, sok szerepet osztottak rá filmekben, sorozatokban. Az elmúlt hónapokban azonban csak a kisbabája érkezésére akart koncentrálni, mert mint írta, régóta várt erre az időszakra. 

Nemrégiben egy hosszabb posztban arról írt, hogyan rzi most magát a méhében fejlődő gyereke, amikor mindenki arról kérdezgeti, mikor születik már meg és hogy fiú-e vagy lány, mintha nem lenne teljesen mindegy. 

“Tényleg annyira számít ez? Emberi lény vagyok” – írta a gyereke nevében Lili, aki igyekezett nyugodtan kiélvezni a terhessége minden pillantát, és a hosszú posztban megnyugtatta a gyerekét, hogy ő bizony nem sürgeti, és teljesen mindegy is, milyen nemű.

Bordán Lilit a szülés előtti időszakban már zavarta, hogy mindenki azt kérdezi, mikor érkezik a kicsi (Fotó: Instagram)

Bordán Lilit a szülés előtti időszakban már zavarta, hogy mindenki azt kérdezi, mikor érkezik a kicsi (Fotó: Instagram)

Ez két hete volt, most pedig büszkén mutatta be Lili a lányát a világnak: 

“Hello! Clio vagyok” – írta a fotóhoz és sokan gratuláltak a színésznőnek ahhoz is, hogy ilyen szép mitológiai nevet választott a kicsinek. 

Bordán Lili interjúinkból sok minden kiderült: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top