nlc.hu
Sztárok

Bálint György koronavírusos volt

Több, mint valószínű, hogy Bálint gazda koronavírusos volt

Bálint György otthonának ajtaján most piros karanténcédula van. Az ország kertészét tüdőgyulladással kezelték. Özvegye karanténban van.

Bálint gazda koronavírus-fertőzött volt – állítja a Blikk, amely egy fotót is közölt az alig több mint egy hete elhunyt Bálint György otthonáról. A ház ajtaján piros karanténcédula virít, de a lap szerint a megbetegedésre utal az is, hogy az ország közismert kertészét tüdőgyulladással kezelték, és nem sokkal a halála után a kormány vírusinformációs honlapján is megjelent, elhunyt egy 100 esztendős férfi a betegségben.

„Sajnos igaz, kár lenne tagadni. Gyurka koronavírus-fertőzött volt” – mondta a Blikknek Bálint György özvegyének egyik közeli hozzátartozója, aki hozzátette, hogy a gyászoló feleség most karanténban van. Egyelőre egészséges, tesztjei negatívak voltak. A korházban még el tudott búcsúzni férjétől, de másnap értesítették, hogy karanténba kell vonulnia, mert Bálint gazda tesztje pozitív lett.

Bálint gazda

Bálint gazda közel 101 évesen is aktív életet élt (Fotó: Bognár Péter)

Mivel Bálint gazda özvegye 14 napos karanténban van, ezért a temetéssel meg kell várni annak leteltét. Az ország legkedveltebb kertészét július 14-én 11 órakor a Fiumei úti sírkertben helyezik örök nyugalomra.

Olvass még Bálint gazdáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top