nlc.hu
Sztárok
Csomor Csilla betegsége

Csomor Csilla: ,,Egyre többször nyomást éreztem a mellkasomban”

Csomor Csilla a furcsa tünetek miatt fordult orvoshoz.

Csomor Csillát megviselte az elmúlt időszak, többször idegeskedett a történtek miatt a kelleténél. Ez nem múlt el nyomtalanul: többször érezte rosszul magát, fájdalmai voltak, ezért úgy döntött, hogy ideje egy teljes kivizsgálásnak. Kiderült, hogy örökölte az édesanyja súlyos betegségét, és kezelésre szorul.

,,Éjszakánként gyakran felébredtem, nem éreztem jól magam. Egyre többször nyomást éreztem a mellkasomban. Aztán eldöntöttem, hogy ez az állapot tarthatatlan, orvoshoz fordultam. Ott derült ki, hogy hipertóniám, magas vérnyomásom van. Ezt sajnos az édesanyámtól örököltem, ő már egy éve súlyosan beteg. Nem akartam úgy járni, mint ő, nem akartam, hogy én is sztrókot kapjak. Szerencsére még időben elvégezték a szűrést, így most terápia vár rám, hogy visszaállítsuk a normális szintre a vérnyomásom. Ezen kívül most nyáron rengeteget fogok pihenni, kint leszek a szabadban, golfozom, és jobban odafigyelek az egészségemre. Ez a legfontosabb, hiszen ha egészség van, minden van” – mondta az ACNews-nak Csomor Csilla.

csomor csilla

Csomor Csilla (Fotó: Instagram)

Olvass még Csomor Csilláról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top