nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo csajozik

Pumped Gabo: ,,Ha egy normális nőre ráírok, biztos nem válaszol”

Pumped Gabo őszintén válaszolt egy követője kérdésére.

Pumped Gabot egy Balaton Soundon látott koreográfia miatt ismerte meg az ország, aztán több realityben is láthattuk. Többek között egy sajátja is volt, ami az ő életéről szólt – ekkor még Sebestyén Ági volt a barátnője, akivel rengeteget veszekedtek. A gyúrós srác többször is csúnyán beszélt a lánnyal, ami nem volt túl szimpatikus az embereknek, sok kommentelő leírta a véleményét ezzel kapcsolatban. Talán emiatt van az, hogy Gabonak nehezebben megy a csajozás mostanában.

pumped gabo  csajozás

Mint az a képen is látszik, a kérdező arra volt kíváncsi, hogy mennyiben befolyásolta a Pumpedék című reality a srác életét. Gabo egyszerű, de velős választ adott.

“Hát, ha egy normális nőre ráírok, biztos nem válaszol”

– állítja Pumped Gabo. Azt nem tudjuk, hogy ez a műsorban látottak miatt van, vagy pedig a hírnév okozta, mindenesetre úgy látszik, a relity-szereplőnek meggyűlik a baja a csajozással, bár egy korábbi kép alapján sokan azt gondolhatták, hogy újra kapcsolatban van.

Olvass még Pumped Gaboról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top