nlc.hu
Sztárok

Először szólalt meg Ambrus Zoltán fia

Először szólalt meg az édesapja halála óta Ambrus Zoltán fia

A 26 éves Gábor le sem tagadhatná az édesapját.

Tavaly, mindössze 53 évesen elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja. A zenész az utóbbi években sokat betegeskedett, és az életkörülményei sem voltak a legjobbak a zenekar több tagja szerint. Ambrus Zoltán fia, Gábor először szólalt meg a Story magazinnak édesapja halála óta, kedves emlékeket osztott meg róla a múltból.

,,Természetesen apám hatására nyúltam a hangszerért, egész pontosan ő adta a kezembe, sokat tanítgatott. Emlékszem, eleinte milyen nehéz volt lefogni a húrokat…” – meséli Gábor, aki hasonló karriert szeretne befutni, mint az édesapja. Arról is beszélt, hogy mikor indult el a lejtőn a zenész.

„Az autóbalesete nyomot hagyott az állapotán, és nehezen birkózott meg a terheléssel, ez tagadhatatlan. Ugyanakkor nem szorult segítségre, nem kellett benne tartani a lelket. Nem volt olyan problémája, amit ne tudott volna megoldani” – hangsúlyozza Gábor. Elárulta, ő és a húga is sokat találkoztak édesapjukkal, nagyon jó volt a kapcsolatuk, bármikor számíthattak rá. A gyászban próbálnak a legszebb emlékekkel visszagondolni rá, ez segít nekik a feldolgozásban.

Story címlap

Story magazin címlap

Sokan megemlékeztek Ambrus Zoltánról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top